Çankaya’ya Nostaljik Nikâh Salonu Açılıyor! Erol Evgin Konser Verecek İşte O Detaylar...

Çankaya’ya Nostaljik Nikâh Salonu Açılıyor! Erol Evgin Konser Verecek İşte O Detaylar...
Çankaya Belediyesi, Konutkent'te 170 kişilik yeni bir nikâh salonunu hizmete açıyor. Bu özel salonun adı, Türk tıp doktoru ve eğitimci Prof. Dr. Türkan Saylan olarak belirlendi. 15 Eylül'de yapılacak olan açılışta, ünlü sanatçı Erol Evgin de sahne alacak.

Çankaya, Ankara’nın en hareketli ilçelerinden biri olarak bilinirken, nikâh salonlarına bir yenisini daha kavuşuyor. Çankaya Belediyesi, Konutkent’te inşa ettiği 170 konuk kapasiteli nikâh salonunu, Türk tıp doktoru ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin eski Genel Başkanı olan hayatını kaybeden Prof. Dr. Türkan Saylan’ın anısına hizmete sunuyor.

15 Eylül'de saat 19.30'da gerçekleştirilecek olan açılışta, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen vatandaşlarla buluşacak. Açılışa özel olarak, Türkiye'nin tanınmış sanatçılarından Erol Evgin de bir performans sergileyecek, bu özel günü daha da anlamlı kılacak.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, daha önce de Çankaya'nın farklı bölgelerinde nikâh salonlarına imza atmıştı. Yıldızevler'de bulunan 400 kişilik salon ve Vedat Dalokay Nikâh ve Kokteyl Salonu bunlardan sadece birkaçı. Prof. Dr. Türkan Saylan Nikâh Salonu'nun da hizmete girmesiyle Çankaya'da evlenmek isteyen çiftler için nikâh salonu kapasitesi toplamda 920 kişiye ulaşmış olacak. Bu adımla, Taşdelen'in Çankaya'da sosyal ve kültürel yaşama katkıda bulunma hedefi bir kez daha teyit edilmiş olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.