Meksika’da Uzaylı Haberleri Dünyada Gündem Oldu! Uzaylı Varlıklar Tanıtıldı…

Meksika’da Uzaylı Haberleri Dünyada Gündem Oldu! Uzaylı Varlıklar Tanıtıldı…
Meksika Parlamentosu'nun düzenlediği resmi etkinlikte, bin yıllık olduğu iddia edilen iki "uzaylı" cesedi tüm dünyaya sergilendi. Bu tarihi an, dünyada geniş yankı uyandıran 3 saatlik bir canlı yayınla gerçekleşti. Uzmanların DNA sonuçları...

Meksika Parlamentosu, Mexico şehrinde düzenlenen resmi bir etkinlikle iki "insan dışı" varlık cesedini dünyaya tanıttı. Bu tarihi an, dünyanın dört bir yanından izleyenleri ekrana kilitleyen 3 saatlik canlı bir yayınla paylaşıldı.

Meksika Parlamentosu Uzaylı Varlıkları Tanıttı!

Peru'nun Cusco bölgesinden elde edilen bin yıllık mumyalanmış örneğin sergilendiği bu olağanüstü etkinlikte, Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'nden emekli olan Teğmen Robert Salas, "Gökyüzünde sayısız UFO'nun dolaştığına" dikkat çekti. Ayrıca, bu varlıkların DNA sonuçları da ilk kez paylaşıldı.

Meksika Parlamentosu, tarihi bir canlı yayınla iki 'insan dışı' cesedi sergiledi ve uzaylı varlıkların varlığını resmen açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-09-13-231445.jpg

Meksika Parlamentosu'ndan Uzaylı Açıklaması

Canlı Yayın Şoku: Meksika parlamentosu, bugün 3 saat süren tarihi bir canlı yayında iki "uzaylı" cesedinin sergilendiğini duyurdu.

Ufolog Lider: Etkinlik, ünlü gazeteci ve ufolog Jaime Maussan'ın öncülüğünde Mexico şehrinde gerçekleştirildi.

Bin Yıllık Mumiya: Sergilenen iki cesetten biri, Peru'nun Cusco şehrinde bulunan ve yaklaşık bin yıl öncesine tarihlenen mumyalanmış bir varlık olarak tanımlandı.

Önemli Katılımcılar: Etkinliğe, Eski ABD Donanması pilotu Ryan Graves gibi önemli isimler katıldı.

Yaş Tahmini: Bilim insanları, sergilenen varlıkların tahminen 1000 yaşında olduğunu belirtti.

UFO İddiası: Emekli Teğmen Robert Salas, gökyüzünde sayısız UFO'nun bulunduğunu iddia etti.

İlginç Özellikler: Yerel basın, sergilenen varlıkların kafalarının 360 derece dönebildiğini ve vücutlarının kuş benzeri hareketler yapabildiğini aktardı.

DNA Test Sonuçları: Uzmanlar, varlıklardan birinin içinde embriyo taşıyan yumurtalar bulunduğunu ve kadmiyum ve osmiyum metallerinden oluşan implantlar olduğunu açıkladı.

Bilimsel İnceleme: Varlıkların yakın zamanda Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi'nde incelendiği ve radyokarbon tarihleme yöntemiyle yaşlarının belirlendiği belirtildi.

Önceki İddialar: 2015'te, Peru'da 15 metrelik bir "uzaylı" fosilinin bulunduğu iddiası yerel basın tarafından hayvan ve insan kalıntılarının birleşimi olarak çürütülmüştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.