3 Gün İçinde Aldatılabilirsiniz… Güneş ile Neptün Karşılaşıyor! "Bu Tarihlerde Dikkatli Olun!"

3 Gün İçinde Aldatılabilirsiniz… Güneş ile Neptün Karşılaşıyor! "Bu Tarihlerde Dikkatli Olun!"
Güneş ile Neptün'ün yakınlaşması, bazı kişiler için yanıltıcı enerjilere yol açabilir. Önümüzdeki 3 gün içinde, ilişkilerde aldatma veya yanıltma riski artıyor. İşte detaylar…

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 19 ve 21 Eylül tarihleri arasında yaşanacak astrolojik transitle ilgili dikkat çekici uyarılarda bulundu. Güner, sosyal medya hesabından paylaştığı "Hayır demeyi öğrenin" başlıklı yazısında, Güneş ile Neptün'ün karşı karşıya olacağı bu dönemde, aldanmalara ve aldatılmalara karşı özellikle uyanık olunması gerektiğini belirtti.

gezegen-haftalik.jpg

"Bu iki gün boyunca duygusal ve fiziksel olarak yorgun hissedebilir, beklentiler ve gerçekler arasında ikilem yaşayabilirsiniz," diyen Güner, "Başkaları ile çatışmaya girmek istemeyeceğiniz, fakat dış etkilere nasıl yanıt vereceğinizin de net olmayacağı bir süreç olacak," şeklinde konuştu.

Astrolog, yaşam hedefleri ve kariyerle ilgili kararların bu dönemde ertelenmesi gerektiğini, aksi halde karmaşa ve belirsizliklerle karşılaşılabileceğini ifade etti. "Bu dönemde yardım ihtiyacı olanlara el uzatmak kolay olabilir fakat hayır demeyi bilmek de önemli. Birileri kırılmasın diye kendimizi feda etmeyelim," uyarısında bulundu. Güner, sağlık açısından bağırsaklar ve ayaklara dikkat edilmesi gerektiğini, bağışıklık ve alerjilere karşı da uyanık olunması gerektiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.