Hangi Filmler Vizyona Girdi 2023? Bu Filmler Hem Eğlendiriyor, Hem Korkutuyor, Hem Güldürüyor! İşte Liste...

Hangi Filmler Vizyona Girdi 2023? Bu Filmler Hem Eğlendiriyor, Hem Korkutuyor, Hem Güldürüyor! İşte Liste...
22 Eylül 2023’te Türkiye sinemalarında vizyona girecek olan filmler sinemaseverleri heyecanlandırıyor. Yeni vizyona girecek filmler arasında farklı türlerde birçok seçenek bulunmaktadır.

Bu hafta vizyona girecek olan bu filmler, farklı türleriyle her zevke hitap ediyor ve sinemaseverleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Yıldız Tozu:

Kasaba Hikayeleri

Ahmet Sönmez'in yönettiği "Yıldız Tozu", Mustafa Kutlu'nun eserinden uyarlandı. Küçük bir kasabada ailesiyle yaşayan iki küçük kardeşin hikayesini anlatan bu film, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

1976:

Direnişin Gücü

Manuela Martelli'nin yönettiği "1976", Şili'de Pinochet döneminde yaşanan direnişleri konu alıyor ve dram severlere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Ammar 4:

Büyülü Korku

"Ammar 4", büyücü ve komşu arasında geçen olayları konu alıyor ve korku filmi severleri etkilemeyi amaçlıyor.

Yasa Dışı:

New York'un Karanlık Yüzü

Emile Hirsch, Lucy Hale ve Ashley Greene’nin rol aldığı "Yasa Dışı", New York polis departmanında yaşanan çıkmazları ve bir dedektifin içsel mücadelesini izleyiciye sunuyor.

Huzurum Kalmadı:

Komedi Rüzgarı

Soner Demirci’nin çektiği ve iş insanı kılığında silah kaçakçılığı yapan iki arkadaşın maceralarını konu alan "Huzurum Kalmadı", seyirciyi kahkahaya boğacak.

Kocamı Kim Öldürdü:

Eğlenceli Soruşturma

Yönetmen Bilal Kalyoncu, komedi filmi "Kocamı Kim Öldürdü" ile sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Aleyna Solaker ve Burak Satıbol'un rol aldığı film, merak uyandıran konusuyla dikkat çekiyor.

Cehennem Melekleri 4:

Aksiyon Sınır Tanımıyor

Sylvester Stallone ve Jason Statham gibi isimleri bulunduran "Cehennem Melekleri 4", seriye yeni bir soluk getiriyor. Film, her bölümde olduğu gibi bu bölümde de oyuncu kadrosu ve aksiyon sahneleriyle izleyenleri kendine çekmeyi başarıyor.

Düet:

Suyun Dansı

"Yüzme sporu üzerinden dostluğu ve azmi işleyen "Düet", İdil Akkuş ve Ekin İlkbağ’ın ortak yönetmenliğinde sinemaseverlere sunuluyor. İki yakın arkadaşın, yarışma şanslarını kaçırdıktan sonra yaşadıkları zorluklar izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Maksimum Gerilim

Yönetmen Maximilian Erlenwein tarafından yönetilen ve başrollerinde Louisa Krause ile Sophie Lowe’un yer aldığı "Ölümcül Dalış", sinemaseverlere gerilim dolu dakikalar vaat ediyor. Drew ve May adlı iki kız kardeşin keşfedilmemiş sualtı dünyasındaki heyecan dolu hikayesini anlatan bu film, bir kaza ile büyük bir mücadeleye dönüşüyor.

Büyük Felaket: Asit Yağmuru:

Felaketin Gölgesinde Yaşam

Guillaume Canet ve Laetitia Dosch’un başrolünü paylaştığı "Büyük Felaket: Asit Yağmuru", gerilim ve bilim kurgu türündeki film meraklılarını bekliyor. Just Philippot’un yönettiği filmde Fransa’da yaşanan ekstrem hava olayları ve bu olayların getirdiği korku anlatılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.