Kirli Sepeti Dizisi Hangi Günler Yayınlanıyor? Kirli Sepeti Dizisi Saat Kaçta ? Kirli Sepeti Oyuncu Kadrosu Kimler?

Kirli Sepeti Dizisi Hangi Günler Yayınlanıyor? Kirli Sepeti Dizisi Saat Kaçta ? Kirli Sepeti Oyuncu Kadrosu Kimler?
Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti, bu akşam izleyicilerle tekrar buluşacak. Kirli Sepeti, sıradan hayatları, günlük mücadeleleri ve iç içe geçmiş kaderleriyle izleyicilere farklı bir hikaye sunuyor. İşte diziye dair tüm detaylar...

Kirli Sepeti, gerçekçi hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyiciden yüksek beklenti topluyor. Karakterlerin yaşadığı dram ve gelişen olaylar, izleyiciyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Kirli Sepeti Dizisi Konusu Nedir?

Kirli Sepeti, İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ile onların işverenlerinin iç içe geçmiş hayatlarına odaklanıyor. Dizi, yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki uçuruma dikkat çekiyor ve aşk, sırlar, yalanlar ekseninde dönen olayları, üç kadının gözünden anlatıyor.

Bakıcı Meryem’in ölümü, site sakinlerini ikiye böler. Bir yanda yaşamına devam eden ev sahipleri, diğer yanda ise Meryem ve Songül'ün ardından yıkılan genç kız İlkgül bulunmaktadır. Songül, çalıştığı evde yılların emektarı olarak kalmaya devam ederken, diğer karakterler de yaşadıkları olaylarla başa çıkmaya çalışıyorlar.

Kirli Sepeti Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Dizide Ayça Bingöl, Songül karakterini canlandırıyor ve ona Ceren Moray Hayriye rolüyle eşlik ediyor. Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi yetenekli isimler de yer alıyor.

Kirli Sepeti Dizisi Hangi Gün Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Fox TV'de ekrana gelecek olan dizi, Pazar günleri yeni bölümleriyle izleyici karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.