Shakira Hayatının Aşkını Formula 1 Pilotunda Buldu! Pique'den Sonra İlaç Gibi Geldi! İşte Shakira'nın Yeni Aşkı!

Shakira Hayatının Aşkını Formula 1 Pilotunda Buldu! Pique'den Sonra İlaç Gibi Geldi! İşte Shakira'nın Yeni Aşkı!
Ünlü şarkıcı Shakira ile eski futbolcu Gerard Piqué, yıllar önce tanışmış ve büyük bir aşka yelken açmıştı. Ancak, bu ilişki Piqué'nin Shakira'yı aldatmasıyla son buldu. Ayrılık, Shakira'nın intikam şarkısıyla ve Piqué'nin yeni ilişkisiyle gündeme geldi!

Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton ile Shakira'nın adı aylardır aşk dedikodularıyla anılıyor. İkili arasındaki arkadaşlığın “arkadaşlıktan öteye” geçtiği dedikoduları özellikle Ibiza'da geçirdikleri tatil sonrası alevlendi. İddialara göre, ikili bu tatilde bir villada buluşup baş başa kaldılar.

Ayrılığın ardından Shakira, oğulları Sasha ve Milan'la birlikte Miami'ye yerleşti. Ancak adı kısa süre sonra efsane aktör Tom Cruise ile aşk dedikodularına karıştı, bu iddialar ise çabucak yalanlandı.

Ünlü şarkıcı Shakira ile eski futbolcu Gerard Piqué, yıllar önce tanışmış ve büyük bir aşka yelken açmıştı. Ancak, bu ilişki Piqué'nin Shakira'yı aldatmasıyla son buldu. Bu ayrılık, Shakira'nın intikam şarkısıyla ve Piqué'nin yeni ilişkisiyle uzun süre magazin gündeminde kaldı.

Shakira'nın Gerard Piqué'den ayrılmasının ardından birçok isimle anıldı. Ancak adı en çok Lewis Hamilton ile yan yana geldi.

ekran-goruntusu-2023-10-03-140823.jpg

Shakira ve Lewis Hamilton Nasıl Tanıştı?

Shakira, Lewis Hamilton'u desteklemek için İngiltere'ye giderek Formula 1 yarışına katıldı. Yarışın ardından ikilinin Londra'da bir gece kulübünde sabah saatlerine kadar eğlendiği öğrenildi.

Her ne kadar aşk iddiaları gündemi meşgul etse de, Shakira ve Lewis Hamilton'dan konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Bu haberler, ikilinin hayranlarını heyecanlandırıyor ve her iki tarafın takipçileri, aralarında olup bitenleri merakla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.