Kızılcık Şerbeti'nde Sürpriz İsim! Kızılcık Şerbeti Helin kimdir? Ebru Destan kaç yaşında, nereli oynadığı diziler?

Kızılcık Şerbeti'nde Sürpriz İsim! Kızılcık Şerbeti Helin kimdir? Ebru Destan kaç yaşında, nereli oynadığı diziler?
Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Her bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyen dizi, kadrosunu daha da güçlendiriyor. İşte detaylar...

Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan bu diziye, ünlü oyuncu Ebru Destan'ın katıldığı haberi magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Kızılcık Şerbeti'nin başarılı ikinci sezonunun ardından, dizinin renkli karakterlerine bir yenisi daha eklendi. Daha önce Arka Sokaklar dizisinde izlediğimiz Ebru Destan, iddialı bir sunucu karakteriyle diziye dahil oluyor. Karakterinin adı ise Helin. Helin, dizide Rüzgar'ın sevgilisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Rüzgar karakterini ise yetenekli oyuncu Yiğit Kirazcı canlandırıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın duyurduğu bu haber, Kızılcık Şerbeti'nin fanlarını oldukça heyecanlandırdı. Ebru Destan'ın, diziye farklı bir hava katacağına kesin gözüyle bakılıyor. Destan'ın diziye 33. bölümde katılması planlanıyor.

resim-2023-10-04-140111764.png

Kızılcık Şerbeti, yeni karakterler ve olay örgüsüyle izleyicilerini şaşırtmaya ve eğlendirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Ebru Destan Kimdir Kaç Yaşında?

Ebru Destan, Türk model, şarkıcı ve oyuncudur. Ebru Destan, "Kızılcık Şerbeti" dizisinde hayat verdiği Helin karakteriyle ekranlarda fırtınalar estiriyor. 1977 İstanbul doğumlu olan ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Destan, "Kara Para Aşk" ile oyunculuk kariyerine adım atmıştı. Sonrasında "Muhteşem Yüzyıl: Kösem", "Hayat Şarkısı", "Çukur", "Maraşlı" ve "Aşk Mantık İntikam" gibi projelerde yer almıştır.

Kızılcık Şerbeti Helin kimdir?

Ebru Destan, şimdi ise "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Helin karakterini canlandırarak izleyicilerle buluşuyor. Oyuncu, dizide mutsuz bir evlilikten kaçıp yeni bir hayat kurmaya çalışan genç ve güzel bir kadını canlandırıyor.

Ebru Destan, hem şarkıcılık hem de oyunculuk kariyeriyle geniş bir hayran kitlesi edinmiş, sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.