Arka Sokaklar'da Mesut Komiser Geri Dönüyor! Son Dakika Bilgisi Geldi! Meğer Şevket Çoruh…

Arka Sokaklar'da Mesut Komiser Geri Dönüyor! Son Dakika Bilgisi Geldi! Meğer Şevket Çoruh…
Efsane karakter Mesut Komiser'i canlandırarak zihinlere kazınan Şevket Çoruh, bir dönem damgasını vurduğu "Arka Sokaklar" dizisine dönecek mi, yoksa yeni projelerin kapısını mı açacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Usta oyuncu Şevket Çoruh, seyirciyi heyecanlandıran ve merakta bırakan bir döneme imza atıyor. Geçtiğimiz sezon 16 yıl boyunca emek verdiği "Arka Sokaklar" dizisine geri dönüp dönmeyeceği konusunda pek çok söylenti ve beklenti bulunuyor. Çoruh, sonunda yeni bir projeye mi, yoksa eskilere mi yönelme kararı aldı?

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar Geri Dönüşü Mü, Yeni Bir Başlangıç Mı?

Çoruh'un yeni dizi seçimi, sektördeki birçok kişi tarafından merakla beklenirken, gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; usta oyuncu, FOX için çekilecek olan ve ilk adı "Küçük Anne" olan "Korkma Ben Yanındayım" dizisi için MedYapım’la anlaşmaya vardı.

1200x627-beklenen-aciklama-geldi-arka-sokaklar-mesut-oldu-mu-sevket-coruh-diziden-ayriliyor-mu-1608321718542.jpg

Şevket Çoruh, Fikret Reyhan yönetmenliğinde ve Erkan Birgören'in kaleminden çıkan "Korkma Ben Yanındayım" dizisinde “Nihat” karakteriyle sevenleriyle buluşacak. Bu yeni rolünde İnci’nin (Gökçe Güneş Doğruöz) babası olarak ekranlara geri dönen Çoruh, seyirciyi yepyeni bir hikaye ve karakterle buluşturacak. Yeni projesi ve performansıyla yeniden gönüllerde taht kurmaya hazırlanan usta oyuncunun bu kararı, "Arka Sokaklar" hayranlarını nasıl bir duygu içerisine sürükleyecek ve yeni dizisi seyirci tarafından nasıl karşılanacak, yakın zamanda göreceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.