Skandal İddia! Ünlü Şarkıcıdan Genç Meslektaşına Ahlaksız Teklif! Kariyeri Bitti… Davalık oldu!

Skandal İddia! Ünlü Şarkıcıdan Genç Meslektaşına Ahlaksız Teklif! Kariyeri Bitti… Davalık oldu!
Ünlü Amerikalı pop şarkıcısı Jason Derulo, genç meslektaşı Emaza Gibson’a yönelik ahlaksız bir teklif ile gündemde. Söz konusu iddialar, genç şarkıcının mahkemeye açtığı dava ile gün yüzüne çıktı.

ABD müzik dünyası, genç şarkıcı Emaza Gibson’ın ünlü pop yıldızı Jason Derulo hakkında ortaya attığı ciddi iddialar ile çalkalanıyor. 25 yaşındaki Gibson, iki yıl önce Derulo tarafından kendisine yöneltilen ahlaksız bir teklif sonrası kariyerinin sekteye uğradığını öne sürüyor.

ekran-goruntusu-2023-10-06-135248.png

Skandal İddia! Ünlü Şarkıcıdan Genç Meslektaşına Ahlaksız Teklif!

Mahkeme belgelerine göre, 34 yaşındaki Derulo, Gibson ile tanıştığı dönemlerde genç sanatçıya kariyerinde yardımcı olma sözü verdi ve yapım şirketi ile bir anlaşma yapmasına öncülük etti. Ancak, Gibson’a göre bu sürecin ardından Derulo’nun tavrı değişti ve genç sanatçıya kariyerinde yükselme karşılığında cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti.

Gibson, bu teklifi kesin bir dille reddettiğini belirtirken, bu red karşılığında Derulo ve yapım şirketi tarafından dışlandığını ve anlaşmanın sonlandırıldığını iddia ediyor.

Derulo’nun o dönemde oğlunun annesi Jena Frumes ile ilişkisi olduğu biliniyor ve bu skandal iddialar, Derulo'nun şahsi hayatını da sarsacak gibi duruyor.

f7sb3rbxuaatz-q-e1696531299656.jpg

Kariyeri Bitti… Davalık oldu!

Emaza Gibson, yaşadıkları sonrası kariyerinin durma noktasına geldiğini, travma yaşadığını ve kendini toparlayamadığını ifade ediyor. Genç sanatçı, “Kariyerim adeta durdu. Yine başladığım yere, belki de daha gerisine döndüm” dedi.

Mahkeme süreci devam ederken, Jason Derulo tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmış değil. Derulo'nun avukatları ve temsilcileri, iddiaları reddetmiş olsalar da, gelişmeler müzik dünyasında geniş yankı bulmuş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.