Kızılcık Şerbeti Nilay'ın Neden Peruk Taktığı Ortaya Çıktı! İzleyenlerin Merak Konusu Sonunda Açığa Çıktı!

Kızılcık Şerbeti Nilay'ın Neden Peruk Taktığı Ortaya Çıktı! İzleyenlerin Merak Konusu Sonunda Açığa Çıktı!
Kızılcık Şerbeti'nin dikkat çeken karakteri Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek'in peruk takma sebebi, izleyicilerin en merak ettiği konuların başında geliyor. Röportajlarda ve set arkasında da peruklu haliyle dikkat çeken Civelek'in bu tercihinin nedeni...

Feyza Civelek, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte muhabirlerin yoğun ilgisini üzerine çekti. Ancak merak edilen konu, Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Nilay karakterinin hikayesi ya da dizinin gidişatı değildi; Civelek'in gerçek saçları mı yoksa bir peruk mu taktığı konusuydu.

Bazı izleyiciler, Civelek'in peruk takmasının altında bir sağlık sorunu olabileceğini iddia etse de, bu iddiaların asılsız olduğu anlaşıldı. Feyza Civelek, peruk takma sebebini dizinin gereklilikleri ve karakterin hikayesiyle ilişkilendirdi. Ancak bu durum, Civelek'in gerçek saçlarıyla ilgili bir probleminin olup olmadığına dair net bir cevap getirmedi.

ekran-goruntusu-2023-10-09-145649.jpg

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay karakteri, dizi ilerledikçe türban takmaya başlıyor ve bu da peruk takma sebebini bir nebze açıklar nitelikte. Ancak Feyza Civelek'in dizideki sahnelerde neden peruk kullandığına dair resmi bir açıklama yapmadığı için, bu konu hala izleyiciler arasında merak konusu olmaya devam ediyor.

Özetle, Feyza Civelek'in peruk takma nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte, bu durumun dizideki karakteri Nilay'ın hikayesiyle doğrudan ilişkili olabileceği düşünülüyor. Ancak bu konuda resmi bir açıklama yapılana kadar izleyicilerin kafasındaki soru işaretleri tam anlamıyla ortadan kalkmayacak gibi görünüyor.

ekran-goruntusu-2023-10-09-145629.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.