Ankara Haber: Klasik Otomobiller Altındağ'da Buluşuyor!

Ankara Haber: Klasik Otomobiller Altındağ'da Buluşuyor!
Türkiye'nin en büyük "Klasik Otomobil Festivali" başlıyor. Türkiye'nin dört bir tarafından 500 klasik otomobil Altındağ'da buluşuyor.

Türkiye'nin en büyük "Klasik Otomobil Festivali" başlıyor. Klasik otomobiller Altındağ'da buluşacak. Altındağ Belediyesi ve Antika Otomobil Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Türkiye'nin en büyük "Klasik Otomobil Festivali", Başkent Millet Bahçesi'nde klasik otomobilseverleri bir araya getirecek.14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festival, tam 500 klasik otomobili bir araya getirerek, meraklılarına büyük sevinç yaşatacak.

"HERKESİ BEKLİYORUZ"

Tarihi değeri olan her şeye büyük özen gösterdiklerini ve değer verdiklerini ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı "Bu kadar nostaljik ve geçmişe ait otomobilleri Altındağ'da bir araya getirecek önemli bir organizasyona imza attığımız için çok mutluyuz. Dönemlerinin en değerlileri, trafikte oldukları dönemde fırtına gibi esen, her biri birbirinden kıymetli klasik otomobiller bu festivalde görücüye çıkacak. Tam 500 klasik otomobil festivalimize katılıyor. Başkent Millet Bahçesi oldukça renkli anlara sahne olacak" dedi. Başkan Balcı tüm klasik otomobilseverleri, 14-15 Ekim tarihlerinde, bu festivale katılmaya çağırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.