Hasan Can Kaya'dan Flörtleşen Çifte Olay Yaratan Tavır: 'Gidin Kenarda Sevişin!' Demesiyle Gündem Oldu!

Hasan Can Kaya'dan Flörtleşen Çifte Olay Yaratan Tavır: 'Gidin Kenarda Sevişin!' Demesiyle Gündem Oldu!
Ünlü komedyen ve "Konuşanlar" programının sevilen sunucusu Hasan Can Kaya, yine bir programında yaşananlarla magazin gündemine oturdu. İşte detaylar...

Exxen platformunda yayınlanan ve her hafta farklı konukların katılımıyla renklenen programda, Hasan Can Kaya'nın eğlenceli kişiliği ve sıra dışı esprileri izleyenleri ekran başına kilitliyor.

Son yayınlanan bölümde ise, stüdyoda bir çiftin karşılıklı iltifatlaşması, Kaya'nın dikkatinden kaçmadı. Acun Ilıcalı tarafından Exxen platformuna transfer edilen başarılı komedyen, bu kez de samimi ve şakacı üslubuyla stüdyodaki aşk havasına esprili bir müdahalede bulundu.

ekran-goruntusu-2023-11-06-165327.jpg

Program sırasında Hasan Can Kaya, bir erkek konuğa stüdyoda en beğendiği kişiyi sorduğunda, yanıt olarak konuğun karşılıklı oturduğu eşinin ismini duydu. İşler daha da ilginçleştiğinde, genç adamın eşi, ekranda izleyenlere "İkimiz de şanslıyız canım" diyerek kocasına tatlı bir iltifatla karşılık verdi.

Bu romantik ve bir o kadar da eğlenceli an karşısında Hasan Can Kaya'nın verdiği tepki ise stüdyoyu kahkahaya boğdu. Kaya, çifte esprili bir şekilde "Bizim üzerimizden sevişin olsun bitsin, şurada gidin takılın gelin... Anladık oğlum evlisiniz zaten panik yapmayın, dışarıdan adam yorum yaptı sadece" diyerek muzip bir müdahalede bulundu.

ekran-goruntusu-2023-11-06-165343.jpg​​​​​​​

Programın seyircileri ise Hasan Can Kaya'nın bu esprili ve doğaçlama tepkisine büyük bir eğlenceyle karşılık verdi. Kaya'nın bu yaklaşımı, onun sahnedeki doğal ve esprili kişiliğinin bir yansıması olarak kabul edildi ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Hasan Can Kaya'nın "Konuşanlar" programındaki bu gibi anlar, onun neden bu kadar sevildiğini ve takip edildiğini bir kez daha ortaya koyuyor. İzleyiciler, Kaya'nın bir sonraki bölümde ne tür sürprizler yapacağını ve konuklarını nasıl güldüreceğini büyük bir merakla bekliyor. Bu sevimli ve eğlenceli program, birbirinden ilginç konukları ve Hasan Can Kaya'nın eşsiz sunumuyla Exxen platformunda izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.