Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun tarzları mest etti! Yargı dizisine Uluslararası Emmy Ödülü...

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun tarzları mest etti! Yargı dizisine Uluslararası Emmy Ödülü...
Türk televizyonunun yıldız isimlerinden biri olan Pınar Deniz, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde gösterdiği şıklık ve sade tarzıyla göz kamaştırdı.

"Yargı" dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu, bu yıl New York'ta düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil etti. Etkinlik, Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen prestijli bir ödül olarak biliniyor.

ekran-goruntusu-2023-11-21-125851.jpg

Bu yılki tören, New York Hilton Midtown Otel'de gerçekleşti ve 20 ülkeden 14 kategoride 56 yapımı temsil eden sanatçılar yer aldı. "Yargı" dizisi, "En İyi Telenovela" kategorisinde ödül kazandı ve dizinin başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu törende hazır bulundu.

Kırmızı halıda yürüyen ünlü isimler arasında öne çıkan Pınar Deniz, askılı klasik siyah elbisesi ve metalik saplı siyah çantasıyla dikkat çekti. Güzel oyuncunun sade ve şık tarzı, hayranlarını mest etti ve törenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Pınar Deniz'in bu başarısı, "Yargı" dizisinin uluslararası alandaki prestijini artırdığı gibi, kendisinin de uluslararası alanda tanınan bir oyuncu olarak yükselişini gösteriyor.

ekran-goruntusu-2023-11-21-125902.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.