Kim Milyoner Olmak İster'de Beklenmedik Sürpriz: ODTÜ Mezunu O Soruyu Bilemedi!

Kim Milyoner Olmak İster'de Beklenmedik Sürpriz: ODTÜ Mezunu O Soruyu Bilemedi!
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, ODTÜ mezunu bir yarışmacı 10 bin TL değerindeki 3. soruyu bilemedi, joker hakkını da kullanamadı.

ATV'nin popüler yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yine izleyicileri şaşırtan anlara sahne oldu. Bu seferki ilginç anlar, bir ODTÜ mezunu yarışmacının yaşadığı sorunla dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2023-11-30-133245.jpg

Yarışmacı Rukiye İkra Ağca, aşçılık bölümü öğrencisi olarak programa katıldı ve daha önce profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi almıştı. İlk soruları başarıyla geçen Ağca, 3. soruya geldiğinde ilginç bir durumla karşılaştı.

  1. soru, "1, 2, 3, 4 ve 5 sayılarının ortalamaları kaçtır?" şeklindeydi ve şıklarında A: 3, B: 6, C: 9 ve D: 15 seçenekleri bulunuyordu. Ancak bu soruyu yanıtlayamayan yarışmacı, ilk olarak seyirci joker hakkını kullandı.

Daha da ilginci, seyirci joker hakkını kullanacak olan kişinin bir ODTÜ mezunu olduğunun belirtilmesiydi. Ancak ODTÜ mezunu joker de doğru cevabı veremedi.

ekran-goruntusu-2023-11-30-133306.jpg

Rukiye İkra Ağca, cevabı bulamayınca yarı yarıya joker hakkını da kullandı, ancak sonuç yine hüsran oldu. Bu durum üzerine yarışmacı, "Çok üzüldüm." diyerek yarışmadan çekilme kararı aldı.

Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıyı teselli ederek ortalamanın nasıl hesaplandığını anlattı ve doğru cevabın A şıkkı 3 olduğunu açıkladı. Bu olay, yarışmanın izleyicileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı ve programın renkli anlarından biri olarak hafızalara kazındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.