Melike Şahin'e Kötü Haber! O Projeden Çıkarıldı! İBB Krizi Devam Ediyor...

Melike Şahin'e Kötü Haber! O Projeden Çıkarıldı! İBB Krizi Devam Ediyor...
Ünlü şarkıcı Melike Şahin, öğretmenlere özel düzenlenen bir konserde rüzgar gerekçesiyle sahneye çıkmadı ve bu kararı nedeniyle yüzlerce öğretmenin tepkisiyle karşılaştı.

osyal medyada da büyük tepki çeken bu olayın ardından, şarkıcının iş ortağı olan yapım şirketi sahibi Murat Yıldırım, şok bir açıklama yaptı.

Yıldırım, uzun bir süredir üzerinde çalışılan ve birçok ünlü ismin yer aldığı Atatürk'e saygı albümü projesinden Melike Şahin'i çıkardığını açıkladı. Yıldırım, projenin önemini vurgulayarak, "Geleceğe miras kalacak bir çalışmaya imza atıyoruz. Ata'nın sevdiği şarkılar 'Vasiyet' albümünde 9 çok değerli sanatçı tarafından seslendiriliyor. Melike Şahin'e bir şarkı için teklifte bulunmuştuk, ancak onu projemizden çıkardık" dedi.

ekran-goruntusu-2023-12-05-133125.jpg

Yapım şirketi sahibi, bu kararı öğretmenlere saygısızlık olarak yorumlayarak, "Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e de yapılmış demektir" şeklinde konuştu.

Melike Şahin ise sahneye çıkmama kararını sosyal medya hesabından açıkladı. Şahin, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim, yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam. Öğretmenlerimizle, benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için" açıklamasında bulundu.

ekran-goruntusu-2023-12-05-133142.jpg

Bu olay, sosyal medya platformlarında da geniş yankı buldu ve tartışmaları beraberinde getirdi. Ayrıca, dünya nüfusunun hızla artışının çevresel sorunlara yol açabileceği ve bu nedenle nüfus kontrolü gibi önlemlerin düşünüldüğüne dair bir araştırma da gündeme geldi. Araştırmacılara göre, ekosfer için sürdürülemez olan bu büyüme, yakın bir gelecekte "nüfus ayarı" adı verilen bir müdahalenin gündeme gelme riskini taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.