Ömer Dizisine Şok Transfer! Gönül Dağı Dizinden Geliyor... Görenler Şaşkın! "Nasıl Kaptırdınız"

Ömer Dizisine Şok Transfer! Gönül Dağı Dizinden Geliyor... Görenler Şaşkın! "Nasıl Kaptırdınız"
Star TV'nin sevilen dizisi "Ömer," yeni bölümleriyle izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, güçlü hikayesi ve etkileyici performanslarıyla gündemde...

Dizi, kadrosuna yeni isimler ekleyerek heyecanı daha da artırıyor. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın bulunduğu bu dram türündeki yapım, son olarak usta bir oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

Gönül Dağı dizisinden ayrılan ve izleyicilerin hafızasına unutulmaz bir karakter olarak kazınan bu usta oyuncu, Ömer dizisinde farklı bir rolle karşımıza çıkacak. İzzet karakterine hayat verecek olan bu isim, dizinin kadrosunu daha da zenginleştirecek.

ekran-goruntusu-2023-12-07-145606.jpg

"Ömer" dizisi, yıllar sonra mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki cami hocasının oğlu Ömer'in imkansızlıklarla dolu aşk hikayesini anlatıyor. 2. sezonuyla izleyicileri ekranlara kilitleyen dizi, yeni sezonu yeni isimlerle açmıştı.

Çağdaş Onur Öztürk, Esra Akkaya, Özgür Daniel Foster, Burcu Cavrar, Damla Makar, ve Erol Babaoğlu gibi başarılı oyuncular da Ömer kadrosuna dahil olan isimler arasında yer alıyor. Yeni gelen usta oyuncu ile dizinin başarılı kadrosu, izleyicilere sürpriz dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor.

ekran-goruntusu-2023-12-07-145522.jpg

"Ömer" dizisinin hikayesi ve karakterlerinin gelişimi ile birlikte, yeni sezonda neler sunacağı merakla bekleniyor. Bu usta oyuncunun İzzet karakteriyle nasıl bir performans sergileyeceği ise dizinin takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.