Chery'den Araç alacaklara dev kampanya! Faizsiz Kredi, Çin Gezisi ve iPhone 15 Veriyor! Fiyatları 1 Milyon 180 Bin TL'ye Düştü!

Chery'den Araç alacaklara dev kampanya! Faizsiz Kredi, Çin Gezisi ve iPhone 15 Veriyor! Fiyatları 1 Milyon 180 Bin TL'ye Düştü!
Çinli otomobil üreticisi Chery, Türkiye pazarında büyük ilgi gören 1.6 litre benzinli motorlu üç farklı SUV modelini satışa sunmuştu. Şimdi ise yılın son ayında, müşterilerine cazip satın alma seçenekleri ve özel kampanyalar sunarak dikkat çekiyor.

Chery, Aralık ayında fiyatlarına zam yapmayarak müşterilerine ekonomik bir alım fırsatı sunuyor. Yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere 100 bin TL'ye kadar takas desteği ve 250 bin TL'ye kadar faizsiz kredi seçeneği sunuluyor.

ekran-goruntusu-2023-12-09-211300.png

12 Kişiye Çin Seyahati Kampanyası!

Ayrıca, Chery Aralık ayı boyunca özel bir yeni yıl kampanyası düzenliyor ve müşterilerine değerli hediyeler sunuyor. Kampanya kapsamında, 12 şanslı kişiye ücretsiz bir Çin seyahati fırsatı sunuluyor. Bu seyahatle Çin Seddi'nin görkemini ve Şanghay'ın modern metropolünü keşfetme şansına sahip olacaklar.

ekran-goruntusu-2023-12-09-211413.png

iPhone 15 Kazanma Fırsatı!

15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatı sunuluyor. Chery marka bir otomobil satın alan müşteriler, sadece harika hediyeler kazanmakla kalmayacak, aynı zamanda Chery fabrikasını ziyaret ederek otomobillerin üretim sürecini yakından gözlemleme ve gelecekteki ürünleri deneme şansına da sahip olacaklar.

Chery, Aralık ayında hem finansal avantajlar hem de değerli hediyelerle müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Bu kampanyalar, Chery otomobil sahibi olmayı düşünenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.