47'lik Nurgül Yeşilçay'ın Kasığına Kadar Açılan Yırtmacı Yürekleri Hoplattı! “Hande Erçel Bile Yanında Bir Hiç!”

47'lik Nurgül Yeşilçay'ın  Kasığına Kadar Açılan Yırtmacı Yürekleri Hoplattı! “Hande Erçel Bile Yanında Bir Hiç!”
Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Kasığına Kadar Yırtmaçlı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı!

Türkiye'nin başarılı oyuncularından Nurgül Yeşilçay, son olarak "Veda Mektubu" dizisinde canlandırdığı 'Alanur Yıldız' karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.

Oyuncu, son zamanlarda zayıflayarak fit bir görünüme kavuştu ve bu değişimiyle dikkatleri üzerine çekti. Kasığına kadar yırtmaçlı bir elbiseyle verdiği pozlarla da olay yarattı.

ekran-goruntusu-2023-12-09-125900.jpg

Nurgül Yeşilçay, sadece oyunculuğuyla değil aynı zamanda doğal güzelliğiyle de tanınıyor. 47 yaşındaki oyuncu, son kilo verme süreci sonrasında oldukça ince bir görünüme sahip.

Zayıflama sürecini anlatırken tatlı ve çikolatadan uzak durduğunu belirten ünlü isim, sabah kalktıktan sonraki ilk dört saat boyunca yemek yemediğini ifade etmişti.

İncecik görünümüyle yaşına meydan okuyan Nurgül Yeşilçay, siyah kasığına kadar uzanan yırtmaçlı elbisesiyle sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ayrıca, yırtmaç bölgesindeki akrep aksesuarı da dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2023-12-09-125914.jpg

Nurgül Yeşilçay'ın bu pozları, "Değişmeyen güzellik", "Yakıyorsun", "Eski halin kadar güzelsin", "Zayıflamak sana çok yakıştı", “Hande Erçel Bile Yanında Bir Hiç!” gibi olumlu yorumlarla karşılandı. Ünlü oyuncu, hem kariyeriyle hem de fit görünümüyle dikkatleri üzerinde tutmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.