Aracımı Nereye Park Ettim Derdine Son! Google Park Asistanı ile Nereye Park Ettiğinizi Bulun...

Aracımı Nereye Park Ettim Derdine Son! Google Park Asistanı ile Nereye Park Ettiğinizi Bulun...
Google, Android Auto kullanıcılarının araçlarını park ettikleri yeri hatırlamalarını kolaylaştıracak yeni bir özelliği devreye soktu.

Google, Android Auto kullanıcılarına kolaylık sağlamak ve araçlarını park ettikleri yeri unutma sorununa son vermek için yeni bir özellik sunuyor: "Park Konumunu Kaydet". Android Auto'nun son güncellemesiyle birlikte sürücüler, varış noktalarına ulaştıklarında park ettikleri yeri hızla kaydedebilecekler.

Artık, sadece bir dokunuşla "Park Konumunu Kaydet" düğmesine basarak aracınızın park ettiği yeri Google Haritalar üzerinde kaydedebilirsiniz. Bu özellik sayesinde, gelecekte aracınızı bulma stresi ortadan kalkacak ve park yeri bilgileri güvenli bir şekilde Google hesaplarınıza kaydedilecek.

resim-2023-12-10-144910873.png

Android Auto kullanıcıları için sunulan bu özellik, seyahatlerini daha keyifli hale getirerek park etme deneyimini daha yönetilebilir bir hale getiriyor. Park yerini kaydettikten sonra, kullanıcılar ertesi gün Android cihazlarında otomatik bir hatırlatıcıyla karşılaşacaklar ve böylece araçlarını park ettikleri konumu kolayca hatırlayabilecekler.

Google Haritalar, günlük hayatta birçok kez kullanılan bir navigasyon aracı olarak öne çıkıyor ve kullanıcıların güvenini kazanmış durumda. Bu yeni özellik, sürücülerin park etme deneyimini daha sorunsuz hale getirmeyi amaçlıyor. Siz de aracınızı park ettiğinizde yeri bulmakta zorlanıyorsanız veya bu özelliği kullanmak isterseniz, Android Auto ile bu kolaylıktan faydalanabilirsiniz. Düşüncelerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.