Kan Çiçekleri" Yapımcısından Yeni Dizi Heyecanı: "Rüzgârlı Tepe" Yakında Kanal 7'de!

Kan Çiçekleri" Yapımcısından Yeni Dizi Heyecanı: "Rüzgârlı Tepe" Yakında Kanal 7'de!
“Kan Çiçekleri”nin yapımcılarından Rains Pictures ve Unik Film, yeni dizi "RüzgârlıTepe" ile ekrana dönüyor. Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda'nın üstlendiği dizi, Zeynep ve Halil'in hikayesini anlatacak.

“Kan Çiçekleri” dizisinin yapımcısı RainsPictures ve UnikFilm, yeni bir dizi projesiyle gündeme geliyor. Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan yapımcıların yeni dizisi "RüzgârlıTepe", seyirciyi heyecanlı bir hikaye ile buluşturacak.

Kanal 7’de prime time'da yayınlanması planlanan dizi, “Beni Bırakma” ve “Beni Affet” dizilerinde rol alan Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın başrollerini paylaştığı bir yapım olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ÖmerBaykul ve BülentDoğan otururken, görüntü yönetmenliğini Halil Uzun ve Çetin Çavan üstleniyor.

ekran-goruntusu-2023-12-13-120049.png

Rüzgarlı Tepe'nin müziklerini Minör yaparken, dizi Zeynep ve Halil’in etrafında dönen dramatik bir aşk hikayesini konu alıyor. Zeynep, varlıklı ve zengin bir ailenin örnek gösterilen kızıyken, Halil ise çocuk yaşta anne ve babasını kaybetmiş, kin ve intikam duygularıyla büyümüş bir delikanlıdır. Bu iki genç, aşklarına rağmen kendilerini beklenmedik bir kaderin içinde bulur.

Dizinin sanat yönetmenliğini Zülfü Ataş, köstüm tasarımını ise Gülcan İnce üstleniyor. Kadroda Enes Özdemir, İlkay Güz Bozkurt, Selma Kutluğ, Dilek Aba gibi isimler de yer alıyor.

Senaryo ekibinde Elif Yılmaz, Ayşegül Vızdıklar, Aslı Aksu, Evren Erdoğan ve daha birçok yetenekli yazarın bulunduğu "RüzgârlıTepe", dramatik ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.