Nurgül Yeşilçay'ın Cesur Pozları Olay Oldu! Nihat Odabaşı'na Özel Poz Verdi! "Yakalım ortalığı"

Nurgül Yeşilçay'ın Cesur Pozları Olay Oldu! Nihat Odabaşı'na Özel Poz Verdi! "Yakalım ortalığı"
47 yaşındaki Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı, Yeşilçay'ın 2001 yılına ait çarpıcı karelerini paylaştı.

Ünlü Türk oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya platformlarında paylaştığı cesur ve etkileyici pozlarla dikkat çekmeye devam ediyor. 'Veda Mektubu' dizisinde canlandırdığı 'Alanur' karakteriyle hafızalarda yer edinen Yeşilçay, bir süre önce verdiği kilolarla gündeme gelmişti.

Kendisinin nasıl zayıfladığını anlatarak tatlı ve çikolatadan uzak durduğunu belirten ünlü oyuncu, zayıfladıktan sonra verdiği pozlarla da adından sıkça söz ettiriyordu.

ekran-goruntusu-2023-12-15-143535.jpg

Son olarak, ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı, Nurgül Yeşilçay'ın 2001 yılına ait cesur pozlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Odabaşı, paylaşımına şu notu düştü: "İkinci Bahar yeni bitmişti sanırım. Herkes ondan bahsediyordu. 2001 civarı. İlk karşılaşmamızda o kadar etkilenmiştim ki büyüleyici güzelliğinden.. Neredeyse makyajsız çekmiştik. Off olay olmuştu. Sonraki yıllarda da hep ama hep çok güzel kareler çektik. Ve hep çok severek çalıştık birbirimizle.. En kısa zamanda görüşmek üzere Nurgül’üm."

ekran-goruntusu-2023-12-15-143516.jpg

Bu paylaşıma Nurgül Yeşilçay da kayıtsız kalmadı ve cevap olarak "Yapalım bir şey, yakalım ortalığı" dedi.

Yeşilçay'ın hayranları ise güzel oyuncunun güzelliğine ve fotoğrafçıyla olan işbirliğine hayran kaldı ve "Hep çok güzel" gibi yorumlarını paylaştılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.