Esra Erol'da Görülmemiş Olay! Diyalizdeki Eşini Terk Edip Sevgilisiyle Kaçtı! İşte Detaylar...

Esra Erol'da Görülmemiş Olay! Diyalizdeki Eşini Terk Edip Sevgilisiyle Kaçtı! İşte Detaylar...
Böbrek Hastası Kocasını Terk Edip Sevgilisiyle Kaçan Kadın, Esra Erol Programında Gündem Yarattı!

Ünlü televizyon programı sunucusu Esra Erol'un programında, son derece şaşırtıcı bir olay yaşandı. Programın bu haftaki bölümünde, böbrek hastası eşi Ali Bey'i diyalize bağlıyken terk edip sevgilisi Emrah ile kaçan Sevim Hanım'ın hikayesi ele alındı, ve bu olay Esra Erol'u bile şoke etti.

Hafta içi her gün yayınlanan "Esra Erol'da" programında, Sevim Hanım adında bir kadın eşi Ali Gündüz'den boşanmak istediğini ve sosyal medyada tanıştığı Emrah ile evlenmek istediğini açıkladı. Ancak olayın garip tarafı, Ali Bey'in bu ilişkiyi bilmemesine rağmen boşanmaya yanaşmıyor olmasıydı.

ekran-goruntusu-2023-12-16-132118.jpg

Sevim Hanım, programda oldukça kararlı bir şekilde "Emrah Yaşlı'yı seviyorum" dedi. Esra Erol ise bu açıklamalar karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı ve şunları söyledi: "Normalde Ali Bey'in buraya gelmesi lazım. Bildiğimiz senaryo bu! Ali buraya gelir, 'Karım kayıp!' der, biz Sevim'i buluruz. 'Neredesin, biriyle mi kaçtın?' deriz, genellikle 'Kimse karışmasın!' yanıtını alırız, sonra gerçekler ortaya çıkar. Ama sen buraya kendi ayaklarınla geliyorsun."

Sevim, bu konuda "Zaten beni arıyorlardı, ben kendim gelmek istedim" dedi ve Esra Erol da "Allah razı olsun" şeklinde yanıtladı.

Daha da karmaşık hale gelen hikaye, Ali Bey'in böbrek hastası olduğunu ve çocuğu olmadığını belirtmesiyle devam etti. Ali Bey, eşi Sevim'in 27 Kasım'dan beri kayıp olduğunu ve diyalize bağlandığı gün eşinin hastaneyi terk edip kaçtığını anlattı. "Ben diyalize gitmiştim. Beni aradı, alışverişe gideceğini söyledi. Saat 12.00 gibi diyalize geldim, 12.30'da makineye bağlandım. Saat 13.30 gibi merak ettim, aradım. Bu hiç alışverişe gitmezdi. 2-3 ay kadar sürekli internette. 'Benim ağabeylerim, ablalarım var, onlarla konuşuyorum' dedi. Hastaneden geldiğimde karımı bulamadım. Eve vardığımda bir notla karşılaştım" şeklinde açıklamalar yaptı.

ekran-goruntusu-2023-12-16-132127.jpg​​​​​​​

Ali Bey'in şu an %90 engelli bir diyaliz hastası olduğunu belirtmesi, Sevim Hanım'ın yaptıklarına büyük bir tepkiyle karşılandı. Esra Erol, "Allah şifa versin. Zaten bu zor süreçte böyle bir şey yaşamanız, açıkçası biraz vicdansızca! Hasta birini bu kadar üzüleceği, zor duruma gireceği, ruhsal anlamda etkileneceği bir duruma sokmak kimseye yakışmaz" dedi. Bu olay, Esra Erol'un programının en şaşırtıcı anlarından biri olarak hafızalarda yerini aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.