Mert Ramazan Demir Ayağını Kırdı! Afra Saraçoğlu Çok Üzülecek! Yalı Çapkını Dizisi Devam Edecek Mi?

Mert Ramazan Demir Ayağını Kırdı! Afra Saraçoğlu Çok Üzülecek! Yalı Çapkını Dizisi Devam Edecek Mi?
Yalı Çapkını dizisinin başarılı başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir, set sırasında yaşadığı kaza sonucu ayağını kırdı. Demir'in setteki geleceği belirsizliğini korurken, dizinin devamı ne olacak?

Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan "Yalı Çapkını"nın başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz günlerde dizi setinde talihsiz bir kaza yaşadı. Set sırasında ayağı kırılan Demir, hemen hastaneye götürüldü.

Yalı Çapkını Dizisinin Başrol Oyuncusu Mert Ramazan Demir Ayağını Kırdı

Başarılı oyuncunun yapılan kontrollerin ardından 2 gün aradan sonra tekrar sete döndüğü ancak koltuk değnekleriyle set çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Mert Ramazan Demir'in ayağının durumu hakkında net bir açıklama yapılmazken, setteki durumu belirsizliğini koruyor.

Yalı Çapkını dizisinin takipçileri, başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'in sağlık durumu ve diziye olan etkisi konusunda merak içinde bekliyor. Dizi ekibi ise oyuncunun iyileşmesini ve setteki çalışmalara ne zaman döneceğini gözlemlemeye devam ediyor. Bu gelişmeler, dizinin geleceği ve yeni bölümlerinin nasıl şekilleneceği konusunda önemli bir belirsizlik yaratıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum