Dilan Polat’ın Paraları Aranıyor! Şeytanın Aklına Gelmez… Annesinin Mezarı Kazdılar!

Dilan Polat’ın Paraları Aranıyor! Şeytanın Aklına Gelmez… Annesinin Mezarı Kazdılar!
Polat ailesinin servetinin bir kısmını Dilan Polat'ın annesinin mezarına gömdüğünü düşünen kişiler mezarı kazarak tahrip etti. İşte detaylar...

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü kara para aklama, vergi kaçırma ve sanal bahis soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulan Dilan ve Engin Polat çifti, 14 kişiyle birlikte tutuklanarak Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne gönderilmişti.

ekran-goruntusu-2023-12-23-154043.png

Kara para soruşturması devam ederken, Polat ailesinin servetinin bir kısmını Dilan Polat'ın annesinin mezarına gömdüğünü düşünen kişiler mezarı kazarak tahrip etti.

ekran-goruntusu-2023-12-23-154352.png

Odatv'nin ulaştığı görüntülerde mezardaki tahribat açıkça görüldü. Dilan Polat, geçtiğimiz yıl yayınladığı bir videoda annesinin babası tarafından 17 yıl önce öldürüldüğünü açıklamıştı. Polat, Katarsis isimli YouTube programına katılarak, olayın ayrıntılarını gözyaşları içerisinde anlattı. Dilan Polat, annesinin ölümünden sonra kardeşini bir ay emzirdiğini de gözyaşlarına boğularak anlattı.

"Annemi de Öldürse Babamı Seviyorum" diyen Polat, annesini öldürmesine rağmen babasını çok sevdiğini belirtti. Polat, "Hastaneye de yatırsa, annemin de ölümüne sebep olsa ben babamı çok seviyorum. Belki de saçma geliyor sana da ama, seviyorum yani babam o benim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.