Avukat Feyza Altun Dizi Sektörüne El Attı! Kızılcık Şerbeti’nde Yanlış Velayet Kararına İsyan Etti! “Hukuk Danışmanı...”

Avukat Feyza Altun Dizi Sektörüne El Attı! Kızılcık Şerbeti’nde Yanlış Velayet Kararına İsyan Etti! “Hukuk Danışmanı...”
Avukat Feyza Altun, Show TV'nin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti'nde yer alan velayet konusunu eleştirdi. Kızılcık Şerbeti’nde Yanlış Velayet Kararına İsyan Etti… “Hukuk Danışmanız Olayım”

Son zamanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı cesur yorumlarla gündemde olan avukat Feyza Altun, bu kez de Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'ne dikkat çekti.

Twitter hesabında yapmış olduğu açıklamalarda, dizideki karakter Doğa'nın, eski eşi Fatih'ten olan oğlu Cemre'nin velayetini alması gerektiğini belirtti.

ekran-goruntusu-2023-12-24-131239.png

Avukat Feyza Altun'dan Kızılcık Şerbeti Senaristlerine Çağrı

Altun, "Türk Hukuku'nda emziren anneden velayet alındığına şahit olunmamıştır. Böyle bir durum ancak rüşvetle mümkün olur," diyerek dizi senaristlerine gerçekçi bir yaklaşım sergilemeleri konusunda çağrıda bulundu.

Altun, ayrıca dizideki senaryoya ilişkin önerilerde de bulunarak, Doğa karakterinin avukatlık hizmetlerini üstlenerek, eski eşi Fatih'i mahkemede rezil etmesini ve Ünallar ailesinin kirli ilişkilerini açığa çıkarmasını istedi.

ekran-goruntusu-2023-12-24-131353.png

"Doğa'nın Bebeğinin Velayetini Alması Gerek!"

Bu sürecin kıran kırana geçen duruşma sahneleriyle anlatılması gerektiğini vurgulayan Altun, "Doğa, bu davayı kazanmalı. Senaristler, lütfen bu sahneleri yazın!" diyerek talebini dile getirdi. Altun'un bu çarpıcı yorumları sosyal medyada geniş yankı buldu ve Kızılcık Şerbeti dizisinin takipçileri arasında büyük bir tartışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.