Neslihan Atagül'den Skandal İtiraf Geldi! Oyunculuğu Mu Bırakıyor! İşte O Açıklamalar...

Neslihan Atagül'den Skandal İtiraf Geldi! Oyunculuğu Mu Bırakıyor! İşte O Açıklamalar...
Neslihan Atagül, Yeni Projelerde Yer Alacağını ve Yapımcılık Yapmaya Devam Edeceğini Açıkladı: 'Gönlüme Sinen Bir İş Bekliyorum.

Türk televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden biri olan Neslihan Atagül, oyunculuk kariyerine devam edeceğini açıkladı. Ünlü oyuncu, son dönemde yapımcılığa da el atmış olsa da, oyunculuğu bırakma gibi bir niyeti olmadığını vurguladı.

2016 yılında Kadir Doğulu ile evlenen ve magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri haline gelen Atagül, son zamanlarda eşiyle birlikte üstlendikleri 'Mitat' filmiyle gündeme geldi. Filmde eşi Kadir Doğulu başrolde yer alırken, Atagül de yapımcılık görevini üstlendi. "Yapımcılığı sevdim. Bu, kendime çocukluktan verdiğim bir sözdü" diyen Atagül, bu yeni rolün kendisine farklı bir perspektif kazandırdığını belirtti.

ekran-goruntusu-2023-12-24-140454.jpg

Atagül, önümüzdeki sezon projelerde yer alıp almayacağına dair sorulara ise "İlla ki göreceksiniz beni. Yapımcılık yapmaya başladık diye oyunculuğu bırakacağım diye bir şey yok" yanıtını verdi. "Şu dönemde gönlüme sinen bir iş olmadı, çalışmak için de çalışmak istemedim" diyerek ekledi, bu tutumunun hem karşı tarafa hem de kendisine saygısızlık olacağını düşündüğünü ifade etti.

resim-2023-12-24-140536291.png​​​​​​​

Bu açıklamalarıyla Neslihan Atagül, hem oyunculuk hem de yapımcılık alanlarında kariyerine devam edeceğini göstermiş oldu. Hayranları, Atagül'ün gönlüne sinen yeni projelerde yer alacağı günleri sabırsızlıkla bekliyor. Bu arada, Atagül'ün yeni perspektifi ve yetenekleri, Türk televizyon dünyasına farklı bir soluk getireceği beklentisini artırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.