Doktorlar Dizisini Ela'sı Ekranlara Dönüyor! Yasemin Özilhan'ın Kazancı Dudak Uçuklattı!

Doktorlar Dizisini Ela'sı Ekranlara Dönüyor! Yasemin Özilhan'ın Kazancı Dudak Uçuklattı!
Yasemin Özilhan, Yeni Dizi Projesi İle Ekranlara Dönüyor: Rekor Ücretle Göz Kamaştıracak!

'Doktorlar' dizisinin unutulmaz karakteri Ela'yı canlandıran Yasemin Özilhan, 12 yıllık bir aradan sonra ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. 2011 yılında iş adamı İzzet Özilhan ile evlenen ve iki çocuk annesi olan Özilhan, uzun süredir setlere ara vermişti. Ancak son gelen haberler, hayranlarına büyük bir sürpriz olarak geldi.

ekran-goruntusu-2023-12-24-142625.jpg

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Yasemin Özilhan yeni bir dizi projesi için anlaşmaya vardı. Bu dönüş, Özilhan için oldukça karlı bir anlaşmayı da beraberinde getiriyor. Ünlü oyuncu, 8 bölümlük bir diziden bölüm başına 1 milyon TL kazanacak. Bu rekor ücret, Özilhan'ın ekranlardaki değerini ve popülerliğini bir kez daha ortaya koyuyor.

Yasemin Özilhan'ın yer alacağı dizinin bir dijital platform için çekileceği ve çeşitli sürprizler barındıracağı da konuşulanlar arasında. Bu dönüş, hem Özilhan'ın hayranlarını heyecanlandırıyor hem de Türk televizyon dünyasında yeni bir dönemi işaret ediyor.

ekran-goruntusu-2023-12-24-142636.jpg

Özilhan'ın setlere dönüşü, onun oyunculuk kariyerinde yeni bir sayfa açarken, dizinin içeriği ve karakteri hakkında detaylar merakla bekleniyor. Yasemin Özilhan'ın bu dönüşü, hem ekranlara hem de hayranlarının kalplerine yeniden ışık tutuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.