Yılbaşı Gecesi Ankara’ya Kar Yağacak Mı? Meteoroloji'den Son Dakika Açıklaması Geldi! Sıcaklık 3-4 Derece Daha…

Yılbaşı Gecesi Ankara’ya Kar Yağacak Mı? Meteoroloji'den Son Dakika Açıklaması Geldi! Sıcaklık 3-4 Derece Daha…
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Prof. Dr. Orhan Şen, yılbaşı gecesi için Ankara’dakar yağışı olup olmadığını duyurdu. Meteoroloji'den Son Dakika Açıklaması Geldi… Tüm Bölgeler O Gün…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yılbaşı gecesi için Türkiye'nin hava durumu tahminlerini açıkladı. Buna göre, yılbaşında Ankara ve ülke genelinde kar ya da yağmur olup olmadığı açıklandı.

Geçtiğimiz hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normallerinin 2-3 derece üzerinde seyrettiği ve bu durumun yeni haftada da devam etmesi bekleniyor. Peki, Yılbaşı Gecesi Ankara’ya Kar Yağacak Mı?

Meteoroloji Hava Durumu Raporu Nedir?

25 Aralık Pazartesi günü Karadeniz'in doğusu ve Doğu Anadolu'da kar yağışı görülmesi beklenirken, diğer bölgelerde yağışsız ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. 26 Aralık Salı günü de Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da kar yağışının etkili olması bekleniyor.

27 Aralık Çarşamba günü ise yerel yağışlar dışında, ülke genelinde yağış beklenmiyor ve sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. 28 Aralık Perşembe günü, Doğu Karadeniz'de sağanak yağış beklenirken, diğer bölgelerde hava durumu az bulutlu ve açık olacak.

29 Aralık Cuma günü ve hafta sonu boyunca da ülke genelinde yağışsız ve açık bir hava hakim olacak. Ege kıyılarında sağanak yağışlar beklenirken, yeni yıla girenler için kar yağışı beklentisi bulunmuyor.

Yılbaşı Gecesi Türkiye Genelinde Kar Beklentisi Yok

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de yılbaşı gecesiyle ilgili olarak, "Kar yok. Sadece İstanbul ve Ankara da değil, Türkiye'de kar yok, yağmur bile yok. Sıcaklıklar ortalamanın 3-4 derece üzerinde olacak" şeklinde konuştu. Bu açıklamalar, yılbaşı gecesi için tatil planları yapanlara hava durumu konusunda önemli bilgiler veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.