Sandık Kokusu Dizisinin Irmak’ı Belli Oldu! Kadro Genişliyor… Peki, Meriç Aral Kimdir, Kaç Yaşında, Nerelidir?"

Sandık Kokusu Dizisinin Irmak’ı Belli Oldu! Kadro Genişliyor… Peki, Meriç Aral Kimdir, Kaç Yaşında, Nerelidir?"
Show TV'de seyircilerle buluşan Sandık Kokusu dizisi, kadrosuna deneyimli bir oyuncu daha ekliyor. Sandık Kokusu’nun Irmak’ı Gerçekte kim? Meriç Aral Kimdir, Kaç Yaşında, Nerelidir?"

Show TV'de büyük ilgi gören Sandık Kokusu dizisi, başrol kadrosuna tecrübeli bir oyuncu daha katıyor. Kızılcık Şerbeti'nin yazarları Melis Civelek ve Zeynep Gür imzalı dizinin yeni oyuncusu Meriç Aral oldu.

6. bölümden itibaren diziye dahil olacak olan Aral, Filiz'in kızı Irmak karakterine hayat verecek.

Meriç Aral Kimdir, Kaç Yaşında, Nerelidir?

1988 doğumlu olan Meriç Aral, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve aynı zamanda karşılaştırmalı edebiyat bölümünde eğitim almış bir oyuncudur.

Sultan dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Aral, daha sonra Medcezir, Yüksek Sosyete, Söz, ve Kaderimin Oyunu gibi önemli projelerde rol almıştır.

Genç yaşına rağmen başarılı performansıyla dikkat çeken Aral, Sandık Kokusu'nda Irmak karakteriyle izleyicilere sürükleyici anlar yaşatacak.

Meriç Aral'ın Sandık Kokusu dizisine katılmasıyla birlikte hikayede yaşanacak yeni gelişmeler ve tansiyonun yükselmesi bekleniyor. Aral'ın başarılı performansı, dizinin izleyici kitlesi tarafından merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.