Kızıl Goncalar Dizisinin Çekimleri İptal Edilmişti! Yeni Çekim Mekânları Belli Oldu! Peki, Kızıl Goncalar Nerede Çekiliyor…

Kızıl Goncalar Dizisinin Çekimleri İptal Edilmişti! Yeni Çekim Mekânları Belli Oldu! Peki, Kızıl Goncalar Nerede Çekiliyor…
RTÜK'ten ceza alarak çekim izinleri iptal edilen "Kızıl Goncalar" dizisi, Fatih'teki eski platosundan Beykoz Kundura Fabrikası'na taşındı. Dizi, zorlu engellerin üstesinden gelerek yoluna devam ediyor.

Türk televizyonlarının tartışmalı yapımlarından biri olan "Kızıl Goncalar" dizisi, çekim izinlerinin iptal edilmesinin ardından yeni bir mekana taşınarak yoluna devam ediyor.

Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı dizi, yayınlandığı ilk bölümden itibaren gelen tepkiler ve RTÜK'ün verdiği cezalar sebebiyle zor günler geçirdi.

Kızıl Goncalar Dizisinin Çekimleri İptal Edilmişti!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), dizinin içeriğine yönelik tepkiler sonucunda idari para cezası ve program durdurma cezası uygulamıştı. Bu gelişmeler üzerine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı iki mekanın çekim izinleri, ücretleri ödenmesine rağmen iptal edildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi ekibi, bu zorlu sürecin ardından çekim yerlerini İstanbul'un Fatih ilçesinden Beykoz'daki Kundura Fabrikası'na taşıdı.

Yeni Çekim Mekânları Belli Oldu!

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Darülaceze'nin çekim izninin iptal edilmesine yönelik sitemini dile getirerek, "Darülaceze kurumumun çekim iznini iptal gerekçesini, kamuoyunun takdirine sunuyorum. Bu mekana ayda 200 bin lira ödeyerek çekim yaptığımızı belirtmek isterim. Biz her koşulda mekan bulup çekimlerimize devam ederiz de, bizle birlikte keyifli zaman geçiren Darülaceze sakinlerine yazık oldu" ifadelerini kullandı.

Kızıl Goncalar Nerede Çekiliyor…

"Kızıl Goncalar" dizisi, yeni mekanında çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Yılbaşı tatili dışında çalışmalarını sürdüren dizi ekibi, 3. bölümü 8 Ocak Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşturacak. Dizi, yaşanan bu zorlu sürecin ardından seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken, yeni mekanda çekilen sahneler merakla bekleniyor.

İstanbul'un Fatih ilçesinden Beykoz'daki Kundura Fabrikası yeni çekim mekanları oluşturularak, yeni bölümler için hazır hale getirildi.

Bu değişiklik, "Kızıl Goncalar" dizisinin üretim sürecindeki kararlılığı ve esnekliği gösteriyor. Yapımcı ve ekip, zorlu engellerin üstesinden gelerek, projelerini hayata geçirmek için azimle çalışıyor. Dizinin yeni bölümleri, değişen mekan ve koşullarla nasıl bir hava kazanacağı ise izleyiciler tarafından merakla beklenen bir konu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.