150 Milyon Liralık Vurgun: Sosyal Medya Fenomenleri Kıvanç ve Beril Talu Tutuklandı

150 Milyon Liralık Vurgun: Sosyal Medya Fenomenleri Kıvanç ve Beril Talu Tutuklandı
Sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, 150 milyon lira dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklandı. İkili, yurt dışına kaçma girişimleri sırasında Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandı.

Türk sosyal medya dünyasında son günlerin en çok konuşulan isimleri haline gelen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, 150 milyon liralık vurgun yapma suçlamasıyla tutuklandı.

Fenomen çiftin dolandırıcılık olayları ve yurt dışına kaçış planları, sosyal medya kullanıcıları ve genel kamuoyu tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı.

Havalimanında Yakalandılar

Uzun süredir çeşitli suçlamalarla gündemde olan çift, Gürcistan'dan Türkiye'ye dönerken Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonucu, Talu çiftinin ponzi sistemiyle yakın çevrelerinden büyük meblağlarda para topladıkları ortaya çıktı.

96af62c0-abb9-11ee-a25b-b773f36b921b.jpg

Sosyal Medya Fenomenleri Kıvanç ve Beril Talu Tutuklandı

Anadolu Adliyesine sevk edilen çift, savcılıktaki işlemlerinin ardından nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı. Yapılan yargılama sonucunda Kıvanç ve Beril Talu'nun tutuklanmasına karar verildi.

Ponzi Sistemiyle 150 Milyon Liralık Vurgun…

Kıvanç Talu, 'Var Böyle Tipler' hesabı ile tanınan ve 1 milyon takipçili sosyal medya hesabında farklı tiplemelerle dikkat çeken bir komedyen ve oyuncu. Eşi Beril Talu ise reklam sektöründe tanınan bir isim. İddialara göre çift, yakın çevrelerini ponzi sistemiyle 150 milyon lira dolandırdı ve bu parayla yurt dışına kaçma planları yaptı.

Sosyal medya dünyasında ve toplumda büyük yankı uyandırdı. Çiftin sosyal medya hesaplarını kapatmalarının ardından ortaya çıkan bu iddialar, özellikle genç takipçilerini şaşkına çevirdi. Şu anda devam eden soruşturma ve dava süreci, kamuoyunun yakın takibinde. Kıvanç ve Beril Talu'nun bu büyük vurgununun detayları ve sonuçları, önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.