Kıvanç Tatlıtuğ'un Reklam Arkadaşı Sara Sampaio Bikinili Pozlarıyla Instagram'ı Salladı! İşte O Pozlar...

Kıvanç Tatlıtuğ'un Reklam Arkadaşı Sara Sampaio Bikinili Pozlarıyla Instagram'ı Salladı! İşte O Pozlar...
Victoria's Secret modeli Sara Sampaio, tatilinden paylaştığı siyah ve beyaz bikinili pozlarıyla 8.6 milyon takipçisini büyüledi. Kıvanç Tatlıtuğ ile bir reklamda yer alan ünlü model, fit vücuduyla dikkat çekti.

Portekizli dünyaca ünlü model Sara Sampaio, tatilde çektiği siyah ve beyaz bikinili fotoğraflarla sosyal medyada büyük beğeni topladı. Türkiye'de Kıvanç Tatlıtuğ ile bir reklam filminde yer alarak tanınan Victoria's Secret modeli Sampaio, düzenli antrenmanları sayesinde formunu korumayı başarıyor.

ekran-goruntusu-2024-01-06-144557.jpg

32 yaşındaki güzel model, 8.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından siyah ve beyaz bikinileriyle ayrı ayrı verdiği pozları paylaştı. Fit haliyle görenleri kendine hayran bırakan Sampaio, bu paylaşımlarıyla deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkardığını gösterdi.

Sampaio'nun Instagram'da paylaştığı bu fotoğraflar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları, güzel modelin dikkat çekici ve etkileyici pozlarına hayranlıklarını ifade etti. Sara Sampaio'nun bu paylaşımları, onun güzelliğini ve fit vücudunu ön plana çıkardı.

ekran-goruntusu-2024-01-06-144607.jpg​​​​​​​

Sampaio'nun tatil pozları, sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olmanın yanı sıra, güzellik ve moda dünyasında etkileyici bir varlık gösterdiğini kanıtlıyor. Ünlü modelin tatil kareleri ve zarif stil anlayışı, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor ve beğeni topluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.