Seks Adası skandalını Simpsonlar yine bilmiş! Birde Türk kadını Varmış... Siyasetçi, sanatçı hepsinin kaseti ortaya...

Seks Adası skandalını Simpsonlar yine bilmiş! Birde Türk kadını Varmış... Siyasetçi, sanatçı hepsinin kaseti ortaya...
ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein'ın reşit olmayan kız ve erkek çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı skandalı, dünya gündemini sarsmaya devam ediyor. Türk Kadını kim? İşte detaylar...

ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein'ın reşit olmayan kız ve erkek çocuklarına yönelik cinsel istismar, fuhuş, insan kaçakçılığı ve pedofili suçlamalarıyla tutuklanması ve daha sonra hapishanede intihar etmesi, dünya gündeminin en önemli maddelerinden biri haline geldi.

Ünlü İsimlerin Listesi Ortaya Çıktı!

Epstein'ın organizasyonuna katılan ünlü isimlerin listesinde Stephen Hawking, Bill Clinton, Michael Jackson, Prens Andrew gibi önemli kişilikler yer alıyor. Bu skandal, Epstein'ın ölümünden sonra ortaya çıkan fuhuş ağının detayları ile daha da büyüdü.

Ünlü İsimlerin Listesi ve Şok Eden Şantaj İddiaları

İddialara göre, Epstein bu organizasyonları kayıt altına alarak, siyasetçileri ve ünlü isimleri şantaj yapmak için kullanıyordu. CIA kaynaklarına göre, 3 bin kişinin seks kasetleri bu skandalın parçası.

ekran-goruntusu-2024-01-08-111046.png

İsrail Bağlantısı Var…

Mossad'ın, bu organizasyonun bir parçası olduğu ve şantaj için kullanıldığı iddia ediliyor. İddialara göre, İsrail'in ABD siyaseti üzerindeki etkisi bu şantajlarla sağlanıyor.

Türk Kadın İddiası!

Listede yer alan B.K. isimli Türk kadının kimliği merak konusu haline gelirken, bu iddianın detayları henüz netlik kazanmadı.

Simpsonlar Önceden Bilmiş!

ABD'li popüler çizgi dizi Simpsonlar'ın, bu skandalı yıllar öncesinden öngördüğü bir bölümün varlığı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizideki bu öngörü, Epstein skandalının yeni bir boyutunu ortaya koyuyor.

ekran-goruntusu-2024-01-08-111029.png

Epstein'ın 'Seks Adası' Skandalı Dünya Gündeminde

Bu skandal, dünyanın dört bir yanındaki insanlar tarafından şok ve hayretle takip ediliyor. Ünlü isimlerin bu kadar büyük bir skandalın içinde yer alması, kamuoyunun Epstein olayına olan ilgisini daha da artırıyor.

Adli Süreç Devam Ediyor!

Epstein'ın ölümüyle sonuçlanan bu olayın adli süreci devam ediyor. Suçlamaların detayları ve mağdurların ifadeleri, bu skandalın boyutlarını daha da genişletiyor.

Bu skandal, dünya gündemini uzun süre meşgul etmeye devam edecek gibi görünüyor. Epstein'ın ölümüyle birlikte ortaya çıkan bu fuhuş ağının detayları, adli süreç ilerledikçe daha da netleşecek ve muhtemelen yeni isimler ve iddialar gündeme gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.