Esra Erol’da Da Yaşanan Son Olayla Yine Rekor Kırdı! Yıllar Sonra Babasını Canlı Yayında Buldu!

Esra Erol’da Da Yaşanan Son Olayla Yine Rekor Kırdı! Yıllar Sonra Babasını Canlı Yayında Buldu!
Esra Erol'un programında gerçekleşen duygusal kavuşma, izleyicileri gözyaşlarına boğdu: 26 yaşındaki Özgür Burcu, yıllar sonra babası Ramazan Akın ile canlı yayında buluştu.

Hafta içi her gün izleyicilerle buluşan "Esra Erol'da" programı, geçtiğimiz Salı günü yaşanan duygusal bir kavuşma ile tekrar zirveye yerleşti. Programa katılan 26 yaşındaki Özgür Burcu, yıllar sonra babası Ramazan Akın'ı bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi.

ekran-goruntusu-2024-01-11-150819.jpg

Özgür Burcu, annesinin vefat ettiğini ve babasını öldü bildiğini, fakat babasının aslında kendisini öldü bildiğini ve yıllarca hiç görüşmediklerini anlattı. Bu duygusal hikaye izleyenleri derinden etkiledi. Esra Erol ve ekibinin çabaları sonucunda, felç geçiren ve konuşmakta zorlanan baba Ramazan Akın kısa süre içerisinde bulundu ve stüdyoya davet edildi.

ekran-goruntusu-2024-01-11-150831.jpg​​​​​​​

Canlı yayında gerçekleşen bu buluşma, herkesi gözyaşlarına boğarken, programın izlenme oranları da zirveye ulaştı. Kantar Medya'dan alınan verilere göre, program yüzde 6,20 izlenme oranı ve yüzde 24,33 izlenme payı ile "Tüm Kişiler" kategorisinde birinciliği elde etti. Esra Erol'da programının bu bölümü, izleyenlerin kalplerine dokunurken, gerçekleşen kavuşma anı sosyal medyada da geniş yankı buldu. Özgür Burcu ve babası Ramazan Akın'ın buluşması, insanların umutlarını ve duygusal bağların önemini hatırlattı. Bu anlamlı kavuşma, Esra Erol'un programının neden bu kadar sevildiğinin de bir göstergesi oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.