Tekzen Yapı Market İflas Mı Etti? Ankara'da Bir Çok Şubesi Bulunuyordu! Mahkeme Kararını...

Tekzen Yapı Market İflas Mı Etti? Ankara'da Bir Çok Şubesi Bulunuyordu! Mahkeme Kararını...
Derinleşen ekonomik kriz ortamında, Türkiye'nin önde gelen yapı marketlerinden Tekzen'in iflası için dava açıldı.

Türkiye ekonomisindeki yüksek enflasyon ve döviz kurlarındaki artış, şirketlerin finansal durumlarını zorlayarak pek çok iflas haberinin gündeme gelmesine sebep oluyor.

Bu olumsuz ekonomik koşullar, ülkenin önde gelen yapı marketi firmalarından biri olan Tekzen'i de etkiledi. Halktv.com.tr'de yer alan habere göre, Tekzen Ticaret ve Yatırım AŞ için İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde iflas davası açıldı.

Sem İnternet Reklam Hizmetleri Danışmanlık AŞ tarafından açılan bu dava, Tekzen'e karşı yürütülen icra takibi sonrasında gündeme geldi. Tekzen'in icra takibine itiraz etmesi üzerine, Sem Danışmanlık AŞ avukatları, şirketin iflasına karar verilmesini talep etti. Davanın duruşması önümüzdeki ay içinde gerçekleştirilecek.

1995 yılında Türk-Alman ortaklığıyla kurulan ve daha sonra Alman ortağın ayrılmasıyla Murat Gigin'in tek sahibi olduğu Tekzen, Türkiye genelinde birçok şubesiyle faaliyet göstermekte.

120 milyon TL sermayeli şirket, Koçtaş ve Bauhaus'un ardından yapı marketi sektöründe üçüncü sırayı işgal ediyor. Bu gelişme, Türkiye'nin ekonomik durumu ve yapı marketi sektörü üzerinde önemli etkiler yaratması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.