Herkes Öksürüğü Kesen Bu Tarifi Konuşuyor! Bir Kaşığı Bile Yetiyor... Hem Çocuklar Hem Yetişkinler İçin!

Havaların soğumasıyla birlikte kış hastalıkları artıyor. Ancak, doğal malzemelerle hazırlanan öksürüğü kesen ve ciğerleri temizleyen bu karışım ile bu soruna çözüm bulabilirsiniz. İşte tarifi!

Havaların soğuması ve kış mevsiminin gelmesiyle birlikte öksürük, grip ve soğuk algınlığı gibi solunum yolu rahatsızlıkları da artış göstermeye başlıyor.

Özellikle geçmeyen öksürükler, yaşam kalitesini düşürebilir ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Ancak, doğal malzemelerle hazırlanan öksürüğe son veren bir karışım sayesinde bu sorunun üstesinden gelmek mümkün olabilir.

İşte öksürüğü kesen ve ciğerleri temizleyen bu karışımın tarifi:

Malzemeler:

  • 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • 3 yemek kaşığı pekmez
  • Yarım taze limon

Yapılışı ve Uygulanışı:

  1. Tereyağını kapta yakmadan eritin. Daha sonra 3 kaşık pekmez ekleyin
  2. Sonra limonu sıkarak, Malzemeleri iyice karıştırın.
  3. Hazırlanan karışımı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez, bir yemek kaşığı tüketebilirsiniz. Çocuklar için de uygundur.

Öksürüğünüz alerjik nedenlerle kaynaklanıyorsa, öksürüğü tetikleyen sebebi tespit etmek önemlidir. Alerjenlere maruziyetinizi azaltmaya çalışabilirsiniz. Geçmeyen öksürüğün altında daha ciddi nedenler de yatabilir, bu nedenle 3 haftayı aşan sürekli bir öksürük durumunda bir sağlık profesyoneline başvurmanız önemlidir.

Unutmayın ki, doğal karışımların kullanımı tedavi yerine geçmez ve herhangi bir sağlık sorununuz varsa mutlaka bir doktora danışmalısınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.