54 Yaşındaki Türkan Teyze, TikTok Aşkıyla Belçika'dan Dönüş Yaptı ve Kocasıyla Canlı Yayına Katıldı!

54 Yaşındaki Türkan Teyze, TikTok Aşkıyla Belçika'dan Dönüş Yaptı ve Kocasıyla Canlı Yayına Katıldı!
TikTok'ta aşık olduğu Ömer için Belçika'dan Türkiye'ye gelen 54 yaşındaki Türkan Hanım, Zahide Yetiş'in programına katılarak yaşadığı dolandırıcılığı anlattı. TikTok aşkı, üç evini sattırdığını iddia ederken, canlı yayında büyük bir şaşkınlık yarattı.

Gündüz kuşağının sevilen programlarından biri olan "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak," sıradışı bir hikayeye ev sahipliği yaptı. Programın konuğu olarak katılan 54 yaşındaki Türkan Hanım, TikTok'ta tanıştığı ve aşık olduğu Ömer için Belçika'dan Türkiye'ye gelmişti. Ancak yaşadığı deneyimi paylaşmak için programa katılan Türkan Hanım, izleyicileri ve sunucu Zahide Yetiş'i büyük bir şaşkınlıkla karşı karşıya bıraktı.

ekran-goruntusu-2024-01-17-160721.jpg

Türkan Hanım, TikTok kullanıcısı olduğunu ve aşk yaşadığı Ömer'in "otobüs alalım" bahanesiyle kendisini kandırarak üç evini sattırdığını iddia etti. Daha önce dört evlilik yapmış olan Türkan Hanım, bu dolandırıcılık olayının kendisi için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu ifade etti.

Programda dikkat çeken bir detay ise Türkan Hanım'ın eşiyle birlikte canlı yayına katılmasıydı. Eşi, "Karım TikTok'ta dolandırıldı. İnsanoğlu kanıyor. İyi niyet gösterdi, bizi kandırdı" şeklinde konuşarak yaşananları anlattı.

resim-2024-01-17-160803471.png​​​​​​​

Türkan Hanım'ın, "Kocam olabilir, olmayadabilir. Nikah nikah üzerine kıyacaktık" şeklindeki ifadeleri de programa katılanları şaşırttı. TikTok aşkı olarak başlayan hikaye, canlı yayında açığa çıkan gerçeklerle izleyicileri büyük bir şaşkınlığa sürükledi. Türkan Hanım'ın yaşadığı dolandırıcılık hikayesi, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.