Esra Erol'da Yumruklu Kavga! Fare Zehri Ve Kelepçe Mevzusu Stüdyoyu Birbirine Kattı

Esra Erol'da Yumruklu Kavga! Fare Zehri Ve Kelepçe Mevzusu Stüdyoyu Birbirine Kattı
Esra Erol'un programında, kayıp eşi bulunan Selçuk Korkut'un eşine saldırı girişimi ve çiftin şok itirafları canlı yayında gerilimi tırmandırdı. Yumruklaşma ve skandal iddialar izleyenleri şaşırttı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol'da, canlı yayında gerilim dolu anlar yaşandı. Geçtiğimiz günlerde programa katılan Selçuk Korkut, kayıp eşi Zeynep Nazan Korkut'un bulunmasını talep etmişti. Dün yapılan yayında, Zeynep Korkut canlı yayına katılarak, eşini terk ettiğini ve başka biriyle olduğunu itiraf etti.

ekran-goruntusu-2024-01-20-225231.jpg

Ancak bugünkü yayında işler daha da karıştı. Zeynep Korkut, kayınvalidesi ile birlikte kayınpederine fare zehri verdiklerini iddia etti. Bu itirafın ardından kayınvalide Cemile, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti ve şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

Programın ilerleyen saatlerinde Zeynep Korkut, kendisini fare zehri olayını anlatmaması için kelepçelendiklerini ve tehdit edildiklerini söyledi. Ayrıca kayınvalidesi hakkında bir sevgilisi olduğunu ve otelde buluştuğunu iddia etti.

ekran-goruntusu-2024-01-20-225246.jpg

Gerginliğin tavan yaptığı anlarda, Selçuk Korkut'un eşine saldırmak üzere koştuğu ve canlı yayında kontrolü kaybettiği görüldü. Bu olay, stüdyoda ve evlerde büyük şok etkisi yarattı. Esra Erol ve güvenlik güçleri, durumu kontrol altına almaya çalışırken, yaşananlar milyonlarca izleyici tarafından şaşkınlıkla izlendi.

Esra Erol'da yaşanan bu olaylar, sosyal medyada ve gündemde geniş yer buldu. Skandal itiraflar ve canlı yayında yaşanan gerginlik, televizyon tarihinde unutulmaz anlara imza attı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.