Hülya Avşar'ın Milyonluk Reklam Anlaşması Dudak Uçuklattı! '' Çok Zenginlik İyi Bir Şey Değil'' Demişti Ancak...

Hülya Avşar'ın Milyonluk Reklam Anlaşması Dudak Uçuklattı! '' Çok Zenginlik İyi Bir Şey Değil'' Demişti Ancak...
Çok zenginlik iyi değil" açıklamasıyla dikkat çeken Hülya Avşar, bir yatak markasıyla yaptığı yeni anlaşma ile gündemde. Ünlü sanatçı, bu reklam için tam 8 milyon TL alacak.

ürk sinema ve müzik dünyasının usta isimlerinden Hülya Avşar, son dönemdeki açıklamaları ve iş anlaşmalarıyla adından söz ettiriyor. Avşar, "Çok zenginlik iyi değil" şeklindeki dikkat çekici açıklamalarının ardından, büyük bir reklam anlaşmasına imza attı.

ekran-goruntusu-2024-01-22-160904.jpg

Hülya Avşar, 7 yıldır reklam yüzü olduğu tanınmış bir yatak markasıyla yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Bu yeni anlaşma kapsamında, ünlü sanatçının bir yıl sürecek reklam kampanyası için 8 milyon TL gibi dudak uçuklatan bir ücret alacağı iddia ediliyor.

Avşar, son yıllarda sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla da gündemde kalmayı başarıyor. Ancak bu yeni reklam anlaşması, onun profesyonel kariyerindeki başarılarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bu rekor ücretli anlaşma, Hülya Avşar'ın Türk medya dünyasındaki değerini ve etkisini kanıtlar nitelikte. Özellikle "Çok zenginlik iyi değil" açıklamasından sonra bu büyük anlaşmanın gelmesi, ünlü sanatçının kariyerindeki çelişkileri ve başarılarını da ortaya koyuyor.

ekran-goruntusu-2024-01-22-160450.jpg​​​​​​​

Avşar'ın bu yeni reklam kampanyasındaki performansı ve markayla olan ilişkisi, hayranları ve medya tarafından merakla bekleniyor. 8 milyon TL'lik bu anlaşma, Hülya Avşar'ın medya ve reklam sektöründe ne kadar değerli bir isim olduğunu bir kez daha ispatlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.