İnci Taneleri Dilber'in Şarkısını Söyleyen Sincanlı Erkal'In Sahne Ücreti 300 Bin TL Mi? İşte Detaylar...

İnci Taneleri Dilber'in Şarkısını Söyleyen Sincanlı Erkal'In Sahne Ücreti 300 Bin TL Mi? İşte Detaylar...
"İnci Taneleri dizisinin parlayan yıldızı Sincanlı Erkal, 'Gemileri Yakarım' şarkısıyla elde ettiği popülerlik sonrası sahne ücretini 4 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltti. Erkal'ın bu başarısı, müzik dünyasında dikkat çekici bir yükseliş olarak kaydedildi

Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerini paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisinde 'Gemileri Yakarım' şarkısıyla büyük bir popülerlik kazanan Sincanlı Erkal, müzik dünyasında dikkat çekici bir yükselişe imza attı. Dizideki etkileyici performansıyla milyonlarca dinlenmeye ulaşan Erkal, sahne ücretini 4 bin TL'den 300 bin TL'ye çıkardı. Bu başarı, Erkal'ın kariyerinde yeni bir döneme işaret ediyor.

resim-2024-01-23-153814092.png

Dizi, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp oynadığı ve ünlü isimlerin yer aldığı bir prodüksiyon. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı pavyon dansçısı Dilber karakterine eşlik eden Erkal, dizideki rolüyle kısa sürede popüler hale geldi. Onedio'nun haberine göre, Erkal daha önceleri düğünlerde şarkı söyleyerek 4 bin TL kazanırken, dizideki başarısının ardından sahne ücretini 300 bin TL'ye çıkardı.

Sincanlı Erkal'ın bu başarılı çıkışı, müzik dünyasında nasıl bir etki yaratacağı merak konusu olurken, Erkal'ın gelecekteki projeleri ve performansları da büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.