Yemekteyiz'de Skandal Olay! Aldığı Puanı Beğenmeyince Su Fırlattı! İşte O Anlar...

Yemekteyiz'de Skandal Olay! Aldığı Puanı Beğenmeyince Su Fırlattı! İşte O Anlar...
TV8'in popüler yemek yarışması Yemekteyiz'de dün akşam gergin anlar yaşandı. Aldığı düşük puan karşısında öfke patlaması yaşayan bir yarışmacı, rakibine su fırlattı

Yemekteyiz programında dün akşam yaşananlar, izleyicileri şaşkına çevirdi. Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği TV8'in sevilen yemek yarışması Yemekteyiz'in son bölümünde, puanlamaya tepki olarak su atan bir yarışmacı, gündeme damgasını vurdu.

ekran-goruntusu-2024-01-28-161923.jpg

Programın haftanın finalinde, yarışmacılardan Ecem Hanım, rakibi Leyla Hanım'ın verdiği düşük puanı kabullenemedi. Leyla Hanım, "Profiterol dışında hiçbir şeyi beğenmediğim için 4 puan verdim" açıklamasıyla gerilimi tırmandırdı. Bunun üzerine sinirlenen Ecem Hanım, "Size yazıklar olsun. Ben bir su içeyim, elim ayağım titriyor. Bu normal değil. 4 nedir ya? Bu masanın adaletini Zuhal Hanım sağlayacaktır. Allah aşkına susun ya" diyerek elindeki suyu Leyla Hanım'ın üzerine döktü.

Bu hareket, stüdyoda şok etkisi yarattı. Sunucu Zuhal Topal, "Böyle bir şeyi nasıl yapabildin? Bu yaptığın çok ayıp. Leyla Hanım'dan özür dile, bu çok saygısızca" diyerek durumu sakinleştirmeye çalıştı. Suyla ıslanan ve sinirlenen Leyla Hanım ise, gözyaşlarına boğularak "Terbiyesiz. Özür dileme, insan ol önce" şeklinde tepki gösterdi.

ekran-goruntusu-2024-01-28-161956.jpg​​​​​​​

Yarışmanın bu olayla alakalı nasıl bir karar vereceği ise henüz bilinmiyor. Ancak, izleyiciler arasında yarattığı etki ve sosyal medyada yankı bulan bu olay, programın reytinglerine nasıl yansıyacak merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.