Yunanistan'a Taşınmıştı! Demet Özdemir'in Pantolonunun Fiyatını Duyanların Dudağı Uçukladı! Tamı Tamına...

Yunanistan'a Taşınmıştı! Demet Özdemir'in Pantolonunun Fiyatını Duyanların Dudağı Uçukladı! Tamı Tamına...
Yunanistan'a taşınan ünlü oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyada paylaştığı basit bir ayna pozunda giydiği pantolonuyla gündem oldu. Özdemir'in bu lüks harcaması, hayranlarını ve takipçilerini şaşırttı.

Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden Demet Özdemir, Yunanistan'a taşınarak yeni bir yaşam başlangıcı yaptı. 'Adım Farah' dizisinin sona ermesinin ardından Yunanistan'da alınan ev ve yaşam tarzıyla gündemde kalmaya devam eden Özdemir, sosyal medyada paylaştığı bir ayna pozundaki pantolonuyla tekrar magazin dünyasının dikkatini çekti.

ekran-goruntusu-2024-01-29-162056.jpg

Son dönemin popüler Netflix yapımı 'Aşk Taktikleri' filminin üçüncü bölümünün yayınlanmasını bekleyen Özdemir, özel hayatıyla da sıkça gündeme geliyor. Yunanistan'ın Glifada bölgesinde satın aldığı ve dekorasyonuna 50 bin euro harcadığı eviyle de konuşulan ünlü oyuncu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda giydiği pantolonun fiyatıyla şaşırttı.

Özdemir'in aynada çektiği ve sosyal medyada paylaştığı pozunda giydiği pantolonun fiyatı tam 38 bin TL olarak açıklandı. Bu lüks harcama, Özdemir'in hayranları ve sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı buldu. Ünlü oyuncunun bu derece pahalı bir ürünü basit bir ayna pozunda kullanması, lüks yaşam tarzı ve moda tercihleri konusundaki tartışmaları da beraberinde getirdi.

ekran-goruntusu-2024-01-29-162045.jpg​​​​​​​

Özdemir'in Yunanistan'da satın aldığı ve yaşamaya başladığı ev, 1 milyon euro (yaklaşık 33 milyon TL) değerinde ve geniş bahçeli bir dubleks villa. Bu lüks yaşam tarzı, onun takipçileri ve hayranları tarafından merakla ve hayretle takip ediliyor. Ünlü oyuncunun bu son harcaması, özellikle moda ve lüks yaşam tarzıyla ilgili daha fazla merak uyandırmaya devam ediyor. Demet Özdemir'in bu ve benzeri paylaşımları, onun yaşam tarzı ve moda anlayışına dair ilginç detaylar sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.