Survivor'dan Yalı Çapkını'na transfer oldu! Finalin eşiğine gelen Yalı Çapkını'na Taze Kan... Melih Özkaya Kaç Yaşında?

Survivor'dan Yalı Çapkını'na transfer oldu! Finalin eşiğine gelen Yalı Çapkını'na Taze Kan... Melih Özkaya Kaç Yaşında?
Eski Survivor yarışmacısı ve başarılı oyuncu Melih Özkaya, popüler dizi 'Yalı Çapkını'nın kadrosuna dahil oldu. Özkaya, dizide Akın karakterini canlandıracak.

Survivor yarışmasıyla tanınan ve ardından oyunculuk kariyerine adım atan Melih Özkaya, yeni bir projeye imza atıyor. 2018 yılında Survivor'da Gönüllüler takımında yarışan ve sonrasında Emanet dizisinde rol alan Özkaya, şimdi de 'Yalı Çapkını' dizisinin kadrosuna katılıyor. Başarılı oyuncu, dizide Akın karakterine hayat verecek.

ekran-goruntusu-2024-01-30-150942.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, OGM Pictures imzalı bu popüler diziye katılacak olan Melih Özkaya, dizide önemli bir rol üstlenecek. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi isimlerle birlikte ekrana gelecek olan Özkaya, Akın karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Melih Özkaya, 1988 yılında İstanbul'da doğdu ve 2011 yılında oyunculuk eğitimi alarak kariyerine başladı. Yer Gök Aşk dizisiyle oyunculuk dünyasına adım atan Özkaya, spor geçmişiyle de dikkat çekiyor. 15 yıl boyunca voleybol oynayan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi altyapısında başlayan kariyerini, profesyonel olarak sürdüren Özkaya, 2. Lig ve 3. Lig voleybol takımlarında da yer aldı.

ekran-goruntusu-2024-01-30-150919.jpg

Melih Özkaya'nın yeni projesi 'Yalı Çapkını', onun oyunculuk yeteneklerini daha geniş bir kitleye sergilemesi için önemli bir fırsat sunuyor. Bu yeni rolüyle hem eski Survivor hayranlarını hem de dizi izleyicilerini heyecanlandıracak olan Özkaya, oyunculuk kariyerinde yeni bir sayfa açıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.