Dilan Polat'ın lüks arabası 'Arka Sokaklar'da! Hüsnü Çoban'ı Görenler Şaştı Kaldı...

Dilan Polat'ın lüks arabası 'Arka Sokaklar'da! Hüsnü Çoban'ı Görenler Şaştı Kaldı...
Dilan Polat'ın cezaevine girişi ve lüks araçlarının Emniyet'e devredilmesinden sonra, "Arka Sokaklar" dizisinin yeni bölüm de Hüsnü Çoban'ın bu araçlardan birini kullanması sosyal medyayı salladı.

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçlamalarla gündeme gelen Dilan Polat'ın cezaevine girişinin ardından, sahip olduğu lüks araçlar da Emniyet Genel Müdürlüğü'nün eline geçti. Bu gelişmeler, Kanal D'nin sevilen dizisi "Arka Sokaklar"ın yeni bölümüne ilham kaynağı oldu.

2 Şubat Cuma günü yayınlanan bölümde, Rıza Baba'nın ekibine tahsis ettiği ve Hüsnü Çoban'ın kullandığı lüks araçlar izleyiciyi ekran başına kilitledi.

ekran-goruntusu-2024-02-02-165028.jpg

Hüsnü Komiser'in, Dilan Polat'a ait lüks bir aracı sürerken "Öf öf yağ gibi akıyor, yağ" demesi, dizinin takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya, bu sahneyle adeta çalkalandı. Kullanıcılar, dizinin bu hamlesini "Arabalar çok iyi olmuş", "Her bölümü çok iyi", "Hüsnü Çoban efsanesin" gibi yorumlarla kutladılar.

ekran-goruntusu-2024-02-02-165037.jpg

"Arka Sokaklar", hikayelerini güncel olaylardan alan bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Dilan Polat'ın lüks araçlarının diziye dahil edilmesi, dizinin gerçek hayattan esinlenen konuları seyirciyle buluşturma becerisini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu bölümle birlikte, dizinin nasıl bir dönüşüm içinde olduğu ve toplumsal olaylara ne kadar duyarlı yaklaştığı da vurgulanmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.