Esra Ezmeci'de Skandal! ''Göğüslerin Büyük Olsun'' Deyince Olanlar Oldu! ''Seni Ben Yarattım''...

Esra Ezmeci'de Skandal! ''Göğüslerin Büyük Olsun'' Deyince Olanlar Oldu! ''Seni Ben Yarattım''...
Esra Ezmeci'nin programına katılan bir kadın, eşinin isteği üzerine yaptırdığı estetiklerle tamamen değiştiğini ancak bu değişimin ardından başlayan kıskançlık ve baskıyla karşılaştığını dile getirdi.

Beyaz TV'de her gün yayınlanan Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programında, izleyicileri şaşırtan bir itirafta bulunuldu. Programa katılan Eylül Hanım, eşinin yönlendirmesiyle yaptırdığı estetiklerin ardından yaşadığı değişim ve sonrasındaki zorlukları paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-02-20-192803.jpg

Eylül Hanım, küçük yaşlarda kendini çirkin hissettiğini ve bu nedenle özgüven sorunları yaşadığını belirtti. Ancak eşinin onu beğenip evlenmek istemesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirdi. Eşinin, "Artık çirkin kadın yok, güzel olmak kolay. Seni baştan yaratacağım." sözleriyle estetik yaptırmaya başladığını ifade etti.

Ancak estetiklerin ardından eşinin kendisini kıskanmaya ve kontrol etmeye başladığını aktaran Eylül Hanım, bu durumdan rahatsızlık duymaya başladığını söyledi. Özellikle eşinin, estetiklerin sayısını artırma talepleriyle sınırlandığını ifade etti.

Eylül Hanım, yeni görünümüyle kıskançlıkların artması sonucu evde kendisini izole etmek zorunda kaldığını belirtti. Bu kıskançlık baskısından bunaldığını ve boşanmak istediğini söylediğinde ise eşinin şok edici tepkisiyle karşılaştı. Eşinin, "Seni ben yarattım. Boşanamazsın. Sen benim istediğim kadın oldun. O göğüsleri, popoyu, yüzü burada bırakıp gideceksin." şeklindeki sözleriyle karşılaşan Eylül Hanım, yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi.

resim-2024-02-20-192832174.png​​​​​​​

Esra Ezmeci ise konuyla ilgili olarak, insanın bedeninin dışında ruhuyla da bütün olduğunu ve özdeğer duygusunun beden güzelliğinden daha önemli olduğunu vurgulayarak, kendini sevmesi durumunda başkalarının da kişiyi bu şekilde kabul edeceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.