Kelime Oyunu Eski Sunucusu Ali İhsan Varol Dolandırıldı! ''Sakın O Siteden Alışveriş Yapmayın!'' Dedi...

Kelime Oyunu Eski Sunucusu Ali İhsan Varol Dolandırıldı! ''Sakın O Siteden Alışveriş Yapmayın!'' Dedi...
"Kelime Oyunu" programının sevilen sunucusu Ali İhsan Varol, online alışveriş tuzağına düşerek dolandırıldı. Takipçilerini uyararak, "Biz yandık siz yanmayın" dedi.

Televizyon ekranlarının tanınmış yüzü ve "Kelime Oyunu" yarışmasının başarılı sunucusu Ali İhsan Varol, internet üzerinden yaptığı bir alışveriş sonrasında dolandırıldığını kamuoyu ile paylaştı. Varol, bu talihsiz deneyimini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile takipçilerine duyurdu.

Ali İhsan Varol'un açıklamasına göre, internetten yapılan alışveriş sonrası, alışveriş yapılan siteye ait depo ve ofis adreslerinin gerçekte var olmadığını fark etmesi üzerine dolandırıldığını anlamış. Varol, takipçilerine yönelik, "Biz yandık siz yanmayın" şeklinde bir uyarıda bulunarak, benzer durumların başkalarının başına gelmemesi için dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Varol'un paylaştığı detaylara göre, alışveriş yapılan web sitesi https://arcelikavm.com, sahte bir platform. Varol, "Depo ve ofis adreslerinde yeller esiyor… E-ofis dedikleri Aquapark AVM'nin kendilerinden haberi bile yok." şeklindeki ifadeleriyle yaşadığı mağduriyeti anlattı. Ayrıca, Varol bu site hakkında her tarafa şikayetini ilettiğini fakat sitenin hala aktif olduğunu belirtti.

Bu olay, internet üzerinden alışveriş yaparken dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Özellikle tanınmış kişiliklerin bile internet dolandırıcılarının tuzağına düşebileceğini gösteren bu durum, online alışverişlerde güvenilir siteleri tercih etmenin önemini vurguluyor. Ali İhsan Varol'un başına gelen bu talihsiz olay, takipçileri ve genel internet kullanıcıları için ciddi bir uyarı niteliği taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.