Mısır'da Düğün Performansından Sonra Açıldı! Rihanna İddialı Cesur Pozları İle Yeniden Gündemde...

Mısır'da Düğün Performansından Sonra Açıldı! Rihanna İddialı Cesur Pozları İle Yeniden Gündemde...
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Asya'nın en zengin iş insanlarından birinin oğlunun düğününde sahne aldıktan sonra eleştirilere maruz kalsa da, sonrasında paylaştığı iddialı pozlarla gündeme oturdu.

Ünlü pop yıldızı Rihanna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Asya'nın en zengin insanlarından Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani'nin görkemli düğününde sahne alan Rihanna, performansıyla eleştiri oklarının hedefi oldu. Jamnagar'da düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan Barbadoslu şarkıcı, 90 dakikalık performansı için 6 milyon dolar aldığı öğrenildi. Ancak, sosyal medya kullanıcıları tarafından "çok tembel" ve "bu kadar çok paraya çok az iş" gibi yorumlarla eleştirildi.

728xauto-2.webp

Bu eleştirilerin ardından Rihanna, Instagram üzerinden iç çamaşırlarıyla çektiği yeni bir video paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Savage X Fenty By Rihanna iç çamaşırı serisinin tanıtımı amacıyla paylaşılan videoda, şarkıcının tasarladığı iç çamaşırı setiyle verdiği pozlar sosyal medyada geniş yankı buldu. Videoda giydiği sütyen ve file elbiselerle dikkat çeken Rihanna, performansının ardındaki tartışmalardan sıyrılarak gündemdeki yerini korudu.

728xauto-3.webp​​​​​​​

Rihanna'nın hem sahne performansı hem de sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarla gündeme gelmesi, onun popülerliğinin ve etkisinin sadece müzik dünyasıyla sınırlı olmadığını bir kez daha gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.