"Kızıl Goncalar" Dizisinin Sezon Finali Tarihi Açıklandı! O Tarih İzleyicilerini Üzdü...

"Kızıl Goncalar" Dizisinin Sezon Finali Tarihi Açıklandı! O Tarih İzleyicilerini Üzdü...
Haftanın en çok izlenen yapımları arasında yer alan "Kızıl Goncalar" dizisi, 20. bölümüyle sezon arasına girecek. Özgü Namal, Özcan Deniz ve daha birçok ünlü ismin yer aldığı dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

NOW platformunda izleyiciyle buluşan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen "Kızıl Goncalar" dizisi, sezon finali tarihiyle ilgili merak edilen soruya yanıt verdi. Gold Film imzalı, Ömür Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Necati Şahin'in kaleme aldığı dizi, şimdiden gelecek sezonunun da merakla beklendiğini gösteriyor.

Dizinin güçlü kadrosunda Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Hazal Türesan, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın ve Şerif Erol gibi isimler yer alıyor. Şu ana kadar 9 bölümü yayınlanan ve izleyiciden tam not alan "Kızıl Goncalar", eğer programda bir değişiklik olmazsa 20. bölümüyle sezon arasına girecek.

Dizinin her bölümü, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarırken, hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla övgü topluyor. Yayınlanan her yeni bölümüyle reytinglerde üst sıralarda yer alan "Kızıl Goncalar", önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor. Dizi, şimdiden gelecek bölümleri ve sezonları için büyük bir merak uyandırmayı başardı.

"Kızıl Goncalar"ın sezon finali yapacağı 20. bölüm, NOW platformunda izleyicilerle buluşacak. Dizinin hayranları, şimdiden yeni sezonda neler olacağını ve karakterlerin nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor. Bu arada, dizinin takipçileri sezon finaline kadar olan bölümlerde neler yaşanacağını heyecanla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.