Sertab Erener, Eurovision Şarkı Yarışması'na Özel Gösteriyle Geri Dönüyor! İşte Detaylar...

Sertab Erener, Eurovision Şarkı Yarışması'na Özel Gösteriyle Geri Dönüyor! İşte Detaylar...
2003 yılında "Everyway That I Can" şarkısıyla Eurovision'da birincilik kazanan Sertab Erener, 2024 Eurovision Şarkı Yarışması için İsveç'ten gelen özel davetle sahneye geri dönüyor.

Türkiye'nin Eurovision tarihindeki en büyük başarılarından biri olan 2003 yılında Sertab Erener'in "Everyway That I Can" şarkısıyla elde ettiği birincilik, hala hafızalardaki yerini koruyor. Sertab Erener, bu efsanevi zaferin üzerinden yıllar geçmesine rağmen Eurovision ile olan bağını koparmadı.

sertab-erenere-eurovisiondan-davet-5jdl.webp

İstanbul'da düzenlenen bir konserde hayranlarına müjdeli haberi veren Erener, 2024 Eurovision Şarkı Yarışması için bu yılki ev sahibi İsveç'ten özel bir davet aldığını açıkladı. Yarışmanın gecesinde sahne alacak olan Erener, Eurovision tarihimizde önemli bir yere sahip olan "Everyway That I Can" şarkısının farklı bir versiyonunu seslendirecek.

Şarkının söz ve müziğinde Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın, aranjesinde ise Ozan Çolakoğlu'nun imzasının bulunması, şarkının yıllar içinde kazandığı eşsiz karakteri ve kaliteyi pekiştiriyor. Erener'in bu özel versiyonuyla nasıl bir sürpriz yapacağı ise merak konusu.

sertab-erener-yeniden-eurovisionda-sahne-alacak-lper.jpg​​​​​​​

Türkiye, Eurovision tarihinde 2009'da Hadise'nin "Düm Tek Tek"i, 2008'de Mor ve Ötesi'nin "Deli"si ve 2007'de Kenan Doğulu'nun "Shake It Up Şekerim"i ile yarışmıştı. Sertab Erener'in bu dönüşü, Türk müzikseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak ve Eurovision ile olan tarihi bağımızı yeniden güçlendirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.