Çimen, Yasak Aşkıyla İmam Nikahı Kıyarak Tesettüre Girdi! Kızılcık Şerbeti'nde Olay Yaratan Dönüşüm!

Çimen, Yasak Aşkıyla İmam Nikahı Kıyarak Tesettüre Girdi! Kızılcık Şerbeti'nde Olay Yaratan Dönüşüm!
Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde yaşanan şok edici olaylar izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Çimen'in yasak aşk yaşadığı evli bir adamla imam nikahı kıyarak tesettüre girmesi, büyük şaşkınlık yarattı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümü, izleyicileri şaşırtan ve merak içinde bırakan olaylarla doluydu. Çimen karakterinin yaşadığı yasak aşk, diziye damga vuran bir sahneye dönüştü. Uzun süredir kendisinden yaşça büyük ve evli olan Gökhan ile ilişki yaşayan Çimen'in, sevgilisinin evlilik ve çocukları olduğunu öğrenmesi, diziye büyük bir gerilim ve dram katmıştı.

kizilcik-serbeti-ne-damga-vuran-sahne-cimen-16927650-2325-amp.jpg

Çimen'in Gökhan'ın eşine giderek yaşananları anlatması ve bu durumun ailesini de etkilemesi, diziye yeni bir boyut kazandırdı. Gökhan'ın ailesinin baskısı üzerine Çimen ile imam nikahı kıyma kararı alması, izleyicileri şaşkına çevirdi. Gökhan'ın "Eşimden boşanacağım ama görüşmemiz için imam nikahı kıymamız lazım" demesi üzerine Çimen'in bu teklifi kabul etmesi, büyük bir olayın başlangıcıydı.

Son sahnede Çimen'in, sevdiği adam için imam nikahıyla evlenmesi ve hatta tesettüre girmesi, izleyicileri adeta şok etti. Bu beklenmedik gelişmeyi gören dizinin diğer karakterleri olan Doğa, Kıvılcım ve Sönmez Hanım'ın tepkisi ise ekrana yansıyan bir başka dramatik an oldu.

kizilcik-serbeti-ne-damga-vuran-sahne-cimen-16927651-6488-m.jpg​​​​​​​

Kızılcık Şerbeti dizisinin bu sürpriz dolu bölümü, izleyiciler arasında büyük bir heyecan ve merak uyandırdı. İlerleyen bölümlerde nelerin yaşanacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.